Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Tovább fokozott dinamika, kényelem és biztonság – új felszereltségi csomag a ŠKODA FABIA számára


2019.07.31
Forrás: Porsche Hungaria, Skoda Sajtóközlemény
› A Black csomag kívánságra már megrendelhető a ŠKODA FABIA modellekhez
› Az új Black csomag az extraként feketére fényeztett tetővel is rendelhető
› Kiegészítő mozgásérzékelő növeli a KESSY kulcsnélküli nyitási rendszer biztonságát

Mladá Boleslav / Budapest, 2019. július 31. – Új opcionális felszereltségi csomaggal érkezik a 2020-as modellévre a ŠKODA FABIA. A már megrendelhető, új Black csomag olyan sportos stílusjegyekkel szolgál, mint például a fekete hűtőrács és a fekete könnyűfém keréktárcsák. A KESSY kulcsnélküli nyitási rendszer biztonságát a kulcsba épített mozgásérzékelő növeli.

2018 nyarán széleskörű modellfrissítésen esett át a ŠKODA FABIA, a népszerű kisautó kínálatában extrafelszerelésként egyebek mellett a LED-technikájú fényszórók és hátsó lámpák, illetve újabb biztonsági rendszerek is megjelentek, köztük a sávváltást segítő berendezéssel (Blind Spot Detect) és a hátsó keresztirányú forgalom asszisztenssel (Kiállási asszisztens „Lite”). A 2020-as modellévre a cseh autógyártó két új felszereltségi csomagot is kínál e modellsorozatához. Az extraként rendelhető Black csomag a ŠKODA FABIA külső megjelenését ruházza fel sportos stílusjegyekkel: a fekete ŠKODA-hűtőrács a sportos FABIA MONTE CARLO lifestyle-változatét idézi, s ugyancsak fekete fényezést kapnak a külső visszapillantó tükrök házai, valamint a 15 col peremátmérőjű MATONE és a 16 colos VIGO könnyűfém keréktárcsák. A feketére fényezett tetővel is kombinálható Black csomag tartalmát LED-technikájú hátsó lámpák teszik teljessé.

KESSY a kulcsba épített új mozgásérzékelővel

Az extrafelszerelésként rendelhető KESSY nyitási rendszer kulcsába új mozgásérzékelőt építenek, így csökkentve a ŠKODA FABIA lopásának és feltörésének veszélyét. A rendszer 15 perc után automatikusan lekapcsolja a kulcs rádiójelét, ha a kulcs nincs mozgásban, például ha a fiókban vagy az íróasztalon található. Amint a kulcs újra mozog, a jeladó-funkció ismét aktiválódik, s a ŠKODA FABIA a jól ismert módon, kényelmesen nyitható és nyomógombbal indítható, anélkül, hogy a vezetőnek egyáltalán kézbe kellene venni a kulcsot.

ŠKODA AUTO
› az egyik legnagyobb múltú autógyártó a világon. A céget 1895-ben alapították – az automobil születésének hőskorában. A vállalat főhadiszállása a mai napig Mladá Boleslav városában maradt.
› modellkínálatában jelenleg a következő típusok szerepelnek: FABIA, SCALA, OCTAVIA, KAROQ, KODIAQ és SUPERB.
› 2018-ban több mint 1,25 millió járművet szállított le vásárlóinak világszerte.
› 1991 óta a Volkswagen-csoport tagja. A Volkswagen-csoport az egyik legsikeresebb autógyártó a világon. A ŠKODA a csoport kötelékében függetlenül fejleszt és gyárt járműveket, valamint alkatrészeket, motorokat és váltókat.
› három telephelyen működik Csehországban, gyárt Kínában, Oroszországban, Szlovákiában, Algériában és Indiában főként a csoporton belüli partnerség keretében, továbbá Ukrajnában és Kazahsztánban helyi partnerekkel együttműködve.
› több, mint 30 ezer dolgozót alkalmaz világszerte, és száznál is több piacon működik aktívan.

www.skoda.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Škoda


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;