Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Nyitott napok az SBS Kft. –nél Magyarországon


2019.11.25
Forrás: igm Robotrendszerek, Hírek
Magyarországi partnerünk az SBS Kft 2019.november 12-14 között nyitott napokat rendezett a vevőinek, szállítóinak és a szakmai érdeklődők számára.

A cég számos neves mezőgazdasági, földmunkagép és bányaipari cégeknek gyárt és hegeszt komplett acélszerkezeteket, fejlődése töretlen.

Ismételten szeretnénk megköszönni a meghívást a kiválóan szervezett sikeres rendezvényre és büszkék vagyunk arra, hogy több berendezésünk is integráltan működik az SBS Kft. gyártásában. A vállalat gyártócsarnokaiban összességében 3 igm hegesztő és 1 igm iBS éllevágó robotrendszer működik. mely lánggal és plazmával is flexibilis vágást biztosít. Partnerünknek a továbbiakban is sikeres gyártói és üzleti tevékenységet kívánunk, amihez az igm gyári szervize és robotos munkatársai a jövőben is hatékony támogatást nyújtanak.

www.igm-group.com  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - igm ; Fém, gépipar ; Hegesztés


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;