Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Nagyobb területen, még többen jelentkezhetnek a repülőtér lakossági ablakszigetelési programjára


2019.12.20
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A jövő évben folytatódik, sőt kibővül a repülőtér négy éve megkezdett lakossági ablakszigetelési programja.

2020-tól lényegesen több, repülőtér környéki lakos igényelheti a pótlólagos szigetelést lakása vagy háza ablakára, valamint az érintett kerületek és települések meghatározott ingatlantulajdonosai kiegészítő szellőztető berendezést is kérhetnek.

2016 és 2019 között 1500 ingatlantulajdonos számára ajánlotta fel a Budapest Airport a lakossági ablakszigetelési programot, 2020-ban pedig újabb 1500 háztartás számára nyílik meg ez a lehetőség. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér a környező kerületekkel és településekkel együtt, közösen fejleszti a térséget, a Budapest Airport a környéken élők életminőségére kiemelt figyelmet fordít. Épp ezért a zajgátló védőövezet lakói számára már 2016-tól elérhetővé tette az ablakszigetelési programot – összesen mintegy 150 millió forint értékben biztosítva az ingatlanok lakó- és hálószobáinak ablakszigetelését.

2020-tól az immár négy éve futó ablakszigetelési programban való részvétel a korábbinál kétszer nagyobb területen lesz elérhető. A repülőtér az igénylők köre mellett a szolgáltatások körét is bővíti. Az érintett lakosok az ingyenes ablakszigetelésen (vagy a költségmegosztással járó ablakcserén) felül 2020 tavaszától szellőztető berendezést is igényelhetnek, amely zárt ablak mellett is friss levegőt juttat a ház vagy lakás szobáiba.

A kibővített program több ütemben fog megvalósulni a 17. és 18. kerületek, illetve Vecsés és Üllő meghatározott ingatlantulajdonosai számára. A beruházást a Budapest Airport Szomszédjaiért Alapítvány a Budapest Airport által nyújtott támogatásból finanszírozza. A repülőtér-üzemeltető az idén októberben bevezetett, a légitársaságok által az éjfél és hajnali öt óra között Budapest felett végrehajtott fel- és leszállások után fizetendő mélyalvási díjból befolyt összeget is a programra fordítja.

A mellékelt térképek tájékoztató jellegűek, az érintett tulajdonosokat a Budapest Airport postai úton, levélben értesíti majd a jelentkezés módjáról, valamint részletes tájékoztatást tesz közzé arról, hogy a kiterjesztett övezet mely részeiben melyik típusú programra jelentkezhetnek az ingatlantulajdonosok. A programba történő jelentkezés menete hamarosan még gyorsabb és egyszerűbb lesz, az érintett lakóházak tulajdonosai a jövő év elején induló weboldalon keresztül adhatják le igénylésüket.

www.bud.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - BUD ; Ingatlan, építőipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;