Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A vadonatúj SEAT Leon megvilágítja az utat kategóriájában


2019.12.30
Forrás: Porsche Hungaria, Seat Sajtóközlemény
- A vadonatúj Leon újabb szintre emeli a világítástechnikát, mely kihangsúlyozza a legnépszerűbb SEAT külső és belső dizájnját

- A teljesen LED fényszórók jó megvilágítást adnak a vezetőnek, míg a teljes szélességben világító hátsó fénycsík vonzóbbá teszi a jármű megjelenését
- A vadonatúj SEAT Leon belső terét a körbefutó hangulatvilágítás is kiemeli
- A vadonatúj SEAT Leont január 28-án mutatják be

Martorell / Budapest, 2019. december 30.– A SEAT a következő generációs Leon esetében a világítástechnikát helyezi a jármű személyiségének középpontjába. A vadonatúj SEAT Leon olyan világítási rendszereket tartalmaz, amelyek a dinamikus, sportos és elegáns kompakt autót még kívánatosabbá teszi, akár kívülről, akár az utastér kényelméből nézzük.

2012-ben, amikor a harmadik generációt bemutatták, kategóriájában a SEAT Leon volt az első autó, amely teljes LED-technológiát kínált. A SEAT elkötelezett tervező- és mérnöki csapata a világítástechnikát a márka legnépszerűbb modelljénél újabb szintre emelte annak érdekében, hogy hangsúlyozzák a Leon merész belső formavilágát.

Kívülről a következő generációs Leon teljes LED technológiával rendelkezik; elöl ez dinamikus fényszórókat jelent, kiemelkedő fényerővel és fénytisztasággal, amelyek megvilágítják még a legsötétebb utakat is. Az autó két hátsó lámpája között az oldalakat összekötő fénycsík található, melyeken induláskor üdvözlő fényjáték jelenik meg.

A Leon dinamikus hátsó irányjelzőket is kapott, így még pontosabban jelzi a közlekedés többi résztvevőjének a menetirányt, javítva ezzel az általános biztonságot.

Induláskor az autóhoz közelítve, a SEAT különleges üdvözlőfénye jelenik meg a jármű aktiválásakor, és a földre vetíti az „Hola!” szót, amely újabb stílusos elemet ad a hamarosan megjelenő új Leon számára.

„A fejlett világítástechnológia kulcsfontosságú a jármű megjelenésének erőteljesebbé tétele szempontjából. A vadonatúj SEAT Leon esetében nagyszerű lehetőségeket tudtunk kihasználni a már egyébként is erős karakterének továbbfejlesztésére ”- mondta Alejandro Mesonero-Romanos, a SEAT formatervezési igazgatója. "Az utastérben körbefutó hangulatfény az új Leont a funkcionalitás és az esztétika új szintjére emeli."

Amint a vezető elfoglalja helyét az új SEAT Leonban, az innovatív világítási koncepció, a műszerfalon és az ajtókon végigfutó hangulatvilágítást biztosító LED fény növeli a vezetési élményt.

A vadonatúj SEAT Leon világítási technológiáját a SEAT Martorellben található Műszaki Központjában tervezték és fejlesztették ki.

A SEAT Leon negyedik generációja január 28-án mutatkozik be.

A SEAT az egyetlen olyan vállalat, amely gépjárművek tervezése, fejlesztése, gyártása és értékesítése területein egyaránt folytat tevékenységet Spanyolországban. A Volkswagen-csoport tagjaként a multinacionális vállalat székhelye Martorell (Barcelona), teljes termelése több mint 80 százalékát exportálja, s a világ több mint 80 országában van jelen. A SEAT 2017-ben közel 470.000 gépkocsiját értékesítette világszerte.

A SEAT-csoport három barcelonai termelési központjában – Barcelona, El Prat de Llobregat és Martorell – együttesen közel 14.700 főt foglalkoztat. Itt készülnek a nagysikerű Ibiza Leon és Arona sorozatok tagjai, míg az Ateca és a Toledo Csehországban, az Alhambra Portugáliában, a Mii pedig Szlovákiában gördül le a szerelőszalagról.

A spanyol multinacionális vállalat egyfajta szellemi központként saját műszaki centrummal is rendelkezik, ahol ezer mérnök jelenti az innováció folyamatos hajtóerejét az R&D területén Spanyolország első számú ipari befektetője számára. A SEAT a legújabb connectivity-technikát alkalmazza járműveiben, miközben már zajlik a vállalat globális digitalizációs folyamata a jövő mobilitásának szolgálatában.

www.seat.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Seat ; Munkagép, haszongép


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;