Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Scania buszt használ egy osztrák tűzoltóság


2020.01.10
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A felső-ausztriai tartományi tűzoltóság, a Landes-Feuerwehrverband Oberösterreich, nemrég munkába állított egy Scania Interlink HD távolsági buszt logisztikai és taktikai műveletekhez.

A busz mozgó parancsnoki központként és személyzeti egységként, valamint szállítójárműként szolgál. 

Több mint három évtizedig használtunk egy távolsági buszt utasok szállítására és baleseti, illetve katasztrófavédelmi műveletekhez” – mondta Markus Mayr tűzoltófelügyelő, a Landes-Feuerwehrverband Oberösterreich polgári védelmi részlegének vezetője. 

A szériafelszereltségen túl a Scania buszt kék fényhidakkal, kék villogókkal és szirénával is ellátták. A jármű sebességét pedig 110 kilométer/óránál korlátozták le. 
Az Interlink távolsági buszban 35 ülés és négy asztal található, amelyek szükség esetén könnyedén eltávolíthatók egy gyorskioldó mechanika segítségével. Továbbá minikonyhát, WC-t és csomagteret is kínál a jármű. 

Az autóbusz kiváltása öt-hat kisebb járművel nem lehetséges” – mondta Markus Mayr. 
Fontos szempont volt a tágas belsőtér. A Scania busza határozottan ezt nyújtja.” 

A Scaniáról 
A Scania a közlekedési megoldások világszinten is vezető szállítója. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt élen járunk a fenntartható közlekedési rendszerre való átállásban. 2018-ban 88.000 tehergépkocsit, 8500 autóbuszt és 12.800 ipari, illetve hajómotort szállítottunk ki ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk meghaladta a 137 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokkal kapcsolatos. Az 1891-ben alapított Scania vállalat ma már több mint 100 országban tevékenykedik és körülbelül 52.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés Svédországban összpontosul, ám Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A termelés Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg regionális termelőközpontok üzemelnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a TRATON SE vállalatcsoport része. 
További tájékoztatás: www.scania.hu .


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;