Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Automatizált gyártás rugalmas gyártócellákkal: KUKA cell4_production


2020.07.15
Forrás: KUKA Robotics, Szaksajtó
Rugalmas, moduláris szerkezet, digitális hálózatokba integrálható és azonnal használható – a KUKA cell4_production gyártócella az új gyártási megoldás. A rugalmas gyártócellák nagy teljesítményű funkciókkal érkeznek, előre konfigurált csomagolásban.

Automatizált gyártás a legrövidebb idő alatt, minimális költségekkel

Csak ki kell csomagolni, majd csatlakoztatni és azonnal használható is. Az új cell4_production sorozattal a KUKA olyan előre konfigurált rugalmas gyártócellákat kínál, melyek számos folyamatba integrálhatók, költséghatékonyan és gyorsan. Az egységesen alkalmazott KUKA szabványnak köszönhetően termékeink gyorsan összehangolhatók a globális gyártási folyamatokkal, miközben alacsony szervizköltséget igényelnek. Ennek pontos jelentése: globális szerviz, helyi támogatás, integrált alkatrészek és interfészek, szállítás világszerte és többéves know-how, ami nem csak a cellák kivitelezésében, hanem a folyamatok során közölt tanácsokban is megmutatkozik.

"A KUKA megbízható fejlesztőpartnerként, ügyfeleit és partnereit okos és hatékony automatizálási megoldásokkal támogatja, a globális automatizálási szabványok előírásainak betartásával."
Michael Otto, KUKA Robotics Vezető Értékesítő

Gyorsan elérhetők és helytakarékosak: rugalmas KUKA cell4_production gyártócellák

Az új, rugalmas cell4_production gyártócellákkal a KUKA kompakt megoldásokat kínál: tökéletesen illesztett és szinkronizált alkatrészek és interfészek, megfelelő folyamatcsomagok, továbbképzések és szervizelés. Az előre telepített alkatrészeknek köszönhetően a KUKA cell4_production cellák rövid idő alatt szállíthatók. Továbbá, a moduláris szerkezet és a jól meghatározott interfészek jelentős és átfogó bővítési lehetőségeket biztosítanak. A cellák könnyen szállíthatók és a gyártási környezetben bármikor áthelyezhetők. Mindegyik robotcella kizárólag egy tömör talpfelületet igényel, így biztosítva az értékes helytakarékosságot gyártáskor.

A KUKA cell4_production termékek már kedvező áron érhetők el és alacsony üzemeltetési költségeket (TCO) igényelnek.

A világszerte hozzáférhető kombinált javítási és karbantartási koncepcióknak köszönhetően a KUKA cell4_production cellák már vonzó áron elérhetők és alacsony üzemeltetési költségeket (Total Cost of Ownership - TCO) igényelnek.Meglévő gyártási folyamatokban zökkenőmentesen integrálható rugalmas celláink könnyen felhasználhatók a hatékonyság növelésének érdekében“, nyilatkozta Michael Otto. „A minőségtámogatás céljából eszközeink folyamatosan rögzítik a digitális folyamatadatokat.“ 

Optimalizálások digitális kivitelezése

A rugalmas gyártócellák a KUKA.Sim Pro szoftverben is elérhetők, ahol felhasználhatók folyamatok szimulálásához és robotok programozásához. Ennek köszönhetően digitálisan elemezhetők az ütemidők és az optimalizálások a cellák használati időtartamának növelése és a gyártásnövelés céljából. Eközben a KUKA cell4_production cellák tovább használhatók. Az óhajtott időpontban a rendszer az optimalizálásokat a cellákra másolja és rövid leállási idő után, aktiválja.

"A KUKA cell4_production sorozat jelenti a következő lépést a gyártási folyamatokban és az autóiparban, a termelés és a hatékonyság növelésének céljából, zökkenőmentes integrálás mellett."
Michael Otto, KUKA Robotics Vezető Értékesítő

www.kuka-robotics.com   


NEWS ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Robot, automatika, automata ; - KUKA ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Fém, gépipar


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;