Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A márka újraorientálása formát ölt: elindult az Audi új márkakampánya


2020.10.12
Forrás: Porsche Hungaria, Audi Sajtóközlemény
- Világszintű márkakampány mutatja meg az Audi márka stratégiájátTöbb mint 36.000 napelem 160.000 négyzetméter tetőfelületen
- A jövő kampányainak kommunikációs megközelítése a „Future is an Attitude” mottóval

- Henrik Wenders, az Audi márka rangidős alelnöke: „Márkastratégiánk finomhangolásakor a „Haladás” egy aktuálisabb meghatározást kapott és felkészültünk a jövőre”

Ingolstadt/Budapest, 2020. október 10. – Az Audi újrafogalmazza a „Haladás” fogalmát, tovább finomított márkastratégiájának középpontjába helyezve az embereket, értékeikkel és szükségleteikkel együtt. Továbbra is központi téma a fenntarthatóság, a digitalizáció és a formatervezés. A fenntartható és digitális prémium mobilitás irányába történő váltás hangsúlyos szerepet kap az új globális márkakampányban, melynek szlogene „Future is an Attitude”. Ezen kívül az átdolgozott vállalati arculat is világszerte most először látható.

„Márkastratégiánk finomhangolásakor a „Haladás” egy aktuálisabb meghatározást kapott és felkészültünk a jövőre: az autóipar új korszakára és az ügyfeleinkre.” – nyilatkozta Henrik Wenders, az Audi márka rangidős alelnöke. A cél – tette hozzá Wenders – az emberek életének jobbá tétele a technológián és társadalmi hozzájárulásunkon keresztül. Az Audi arra törekszik, hogy a prémium mobilitás jövőjét formálja és magával ragadó élményeket hozzon létre.

Világszintű kampányával az Audi márka utat mutat az elektromos, digitalizált és érzelemgazdag jövő felé. Ezen kívül a jelenlegi modellek – mint az Audi e-tron Sportback – mellett szerepet kapnak olyan jövőbemutató járművek is, mint az Audi AI:ME és az Audi Q4 Sportback e-tron concept. Ők képviselik a márka innovatív erejét. A főszereplők olyan Audi dolgozók – mint például Marc Lichte formatervezési vezető – akik hitelesen képviselik az Audi szemléletét.

A „Future is an Attitude” mottóval futó kommunikációs megközelítés mostantól felöleli az Audi világszintű marketing tevékenységét, figyelembe véve a kulturális és az országspecifikus szempontokat. A márka fő mondata továbbra is a „Haladás technikája” („Vorsprung durch Technik”) marad. A hamburgi thjnk ügynökség felelt a kreatív megvalósításért. A kampány minden kommunkációs csatornán megjelenik, a televíziótól kezdve a digitális felületekig. A most indult progress.audi oldalon a kampány minden tartalmi eleme elérhető és további háttérinformációkkal is szolgál az érdeklődők számára.

Az új márkakampány keretén belül világszerte most először lesz látható az átdolgozott Audi vállalati arculat. Megjelenését a márka progresszív prémium jellege határozza meg. A visszafogott, letisztult stílus egy új vizuális nyelvben lesz egyértelműen tetten érhető.

Az AUDI Csoport a prémiumszegmens egyik legsikeresebb személygépkocsi- és motorkerékpár-gyártója az Audi, Ducati és Lamborghini márkáival. A világ több mint 100 piacán van jelen, s 13 ország összesen 18 helyszínén termel. Az AUDI AG százszázalékos tulajdonú leányvállalata többek között az Audi Sport GmbH (Neckarsulm/Németország), az Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant’Agata Bolognese/Olaszország), valamint a Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Olaszország).

2019-ben az Audi Csoport összesen mintegy 1,845 millió Audi gépkocsiját szállította ki ügyfeleinek. A 2018-as év során az AUDI AG 59,2 milliárd euró forgalom mellett 4,7 milliárd euró működési eredményt ért el, s jelenleg világszerte mintegy 90 ezer főt foglalkoztat, közülük nagyjából 60 ezret Németországban. Az Audi új termékekre és a hosszútávon fenntartható technológiákra összpontosít, a jövő mobilitása szolgálatában.

www.audi.hu 


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Business ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;