Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Megbízható Munkaadó címet kaptunk


2021.05.18
Forrás: Siemens, Hírek
Vállalatunk, a Siemens Zrt. elnyerte a Megbízható Munkaadó címet. Az elismerést a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) ítéli oda azon tagvállalatainak, amelyek teljesítik a szakmai bizottság által kidolgozott munka- és szociális körülményekre vonatkozó feltételrendszert.

Az elismerés célja, hogy kiemelje a legjobb gyakorlatokat és rámutasson a munkavállaló-barát munkahelyek fontosságára, ezzel is segítve az employer branding erőfeszítéseket, különös tekintettel a COVID-időszaka alatt.

Pályázatunkban bemutattuk a javadalmazással, a szociális-jóléti juttatásokkal, az egészséges munkakörülmények biztosításával kapcsolatos gyakorlatainkat, valamint részleteztük a családbarát munkaszervezés, a képzés és továbbképzés, illetve az egyéni fejlődési lehetőségek megteremtése érdekében tett erőfeszítéseinket is. A szakmai zsűri döntése alapján a Siemens Zrt. megfelelt a cím elnyeréséhez szükséges szigorú követelményeknek, így megkaptuk a Megbízható Munkaadó 2021-2022 elismerést. Cégünket az online átadási ünnepségen Schmidt Andrea HR-vezető képviselte.

Bővebb információk a Megbízható Munkaadó címről, a pályázati eredményekről a DUIHK sajtóközleményében.: 
https://www.ahkungarn.hu/hu/hirek/hirek-oldalnezet/praedikat-verlaesslicher-arbeitgeber-2021-2022-vergeben  

www.siemens.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; - Siemens


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;