Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Négy díjjal és három kategória győzelemmel az *Év Gyára* 2020-ban a Continental budapesti gyára


2021.05.28
Forrás: Continental, Hírek
Budapest, 2021. május 28. - A Continental technológiai vállalat hazai, Continental Automotive Hungary Kft.-jének budapesti gyára elnyerte az „Év Gyára 2020” díjat nagyvállalati, 15 milliárd éves nettó árbevétel feletti vállalatok kategóriájában.

Az összetett díj mellett a Legjobb termelő vállalat, az Ipar 4.0 és az Energiahatékonyság kategóriákban is az élen végzett a Continental. 

A GyártásTrend magazint is kiadó PPH Média által meghirdetett az Év Gyára 2020 verseny nyerteseit 2021. május 27-én este élőben közvetített virtuális eredményhirdetés keretében jelentették be a szervezők.

"A visszajelzések igazolják a startégiánkba fektetett hitünket és erőfeszítéseinket, miszerint az innovatív megoldások és a digitalizáció alkalmazása elengedhetetlen a versenyképességünk növeléséhez és a magas minőség biztosításához. Munkatársaim céltudatossága és elkötelezettsége képes valóra váltani a „jövő gyára” koncepciónkat, melynek eredményeként a budapesti vállalatunk hazai és nemzetközi összehasonlításban is jelen van a csúcstechnológiát alkalmazó gyártók kiemelkedő mezőnyében. Megtiszteltetés számomra és büszkeséggel tölt el, hogy idén, egymás után már harmadik alkalommal is megszereztük az Év Gyára verseny rangos szakmai elismerését. Folytatjuk a küldetésünket a fenntartható jövő felé vezető úton, köszönöm minden munkatársam hozzájárulását és gratulálok az eredményekhez” – mondta el Dr. Keszte Róbert, a Continental Automotive Hungary Kft. budapesti gyárának ügyvezető igazgatója."

A GyártásTrend technológiai magazin kiadója, a PPH Média hatodik alkalommal hirdette meg Az Év Gyára versenyt. A versenyre 9 kategóriában nevezhetnek a magyarországi gyártóegységgel rendelkező vállalatok, az Év Gyára díjat pedig az a gyártó vállalat nyerheti meg, amely több kategóriában érvényes pályázatot adott be, és legalább egyben kategóriagyőztes lett. 

A Continental Budapesten a jövő mobilitása számára az önvezető, internetre csatlakozó és elektromosan meghajtott járművek legfontosabb komponenseit állítja elő. 

A gyár innovatív és csúcstechnológiákat alkalmazó gyártási megoldásait és kimagasló eredményeit az elmúlt években is már többször elismerték: 2019-ben elnyerte az Év Gyára 2018 díjat, mert a „Legjobb termelő”, az „Ipar 4.0”, illetve az „Energiahatékonyság” kategóriában is az első helyen végzett, majd 2020-ban a Legjobb termelő vállalat kategória címet kapta. Tavaly tavasszal az Autós Nagykoalíció által meghirdetett „Év beszállítója 2020” díjazottjai között is szerepelt, és mint Ipar 4.0 mintagyár is ismert. 

www.continental.hu   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Önvezető, automatizált járművezetés, ; Robot, automatika, automata ; Internet, IoT, felhő ; Fém, gépipar ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem ; - Continental


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;