Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Volkswagen villamos pezsdíti fel a fővárosi közlekedést az Eb alatt


2021.06.18
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
Budapest, 2021. június 18. – A labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos mobilitási partnereként a pályán kívül, Budapest útjain teszünk azért, hogy minél több mindenkit magával ragadjon a meccshangulat.

A Budapesti Közlekedési Központtal együttműködve a 4-es és a 6-os villamosvonalon az Eb végéig a Volkswagen szurkolói villamosjárata szórakoztatja az utasokat. A város központjában elérhető elektromos ID.3 modellekkel pedig a Hősök terén található Szurkolói Zónához érkezhetnek meg kipihenve és feltöltődve a focirajongók.

Már az első budapesti Eb-mérkőzés előtt útra kelt a Volkswagen szurkolói díszbe öltöztetett Combino villamosa, amellyel egészen július 11-ig lehet majd találkozni és utazni a 4-es vonalán a Széll Kálmán tér és az Újbuda-központ, valamint a 6-os villamossal a Móricz Zsigmond körtér végállomások között. A 2040-es számú Volkswagen szurkolói villamos külsőre is különleges, ám az utazás élményét még tovább fokozza Méhes Gábor sportkommentátor megállónként egyedi, focilázba hozó hangbemondása.

Így öltözött szurkolói "mezbe" a Combino villamos: https://youtu.be/3JxYu04J4_Q

Azoknak is segítjük a fővároson belüli mozgását, akik a barátaikkal együtt a budapesti Szurkolói Zónán belül, a hatalmas kijelző előtt szeretnék élvezni a meccseket. Számukra az Erzsébet/Deák téren, a Kempinski Hotel Corvinus-nál most díjmentesen igénybe vehető tisztán elektromos ID.3 meccsjáratok egyikét ajánljuk, melyek az indulás helyszínén könnyedén lefoglalhatóak és minden esetben a Hősök teréig szállítják az utasokat.

A Volkswagen így ad bele mindent, hogy az EURO 2020 labdarúgó-Európa-bajnokság Budapesten is valóban emlékezetes szurkolói élmény legyen!

A Volkswagen márkáról:
A Volkswagen Személyautók a világ több mint 150 piacán van jelen és 14 ország több mint 50 termelési helyszínén gyártja járműveit. A Volkswagen 2018-ban 6,24 millió gépkocsit készített, termékei között olyan „bestsellerek” is szerepelnek, mint a Golf, a Tiguan, a Jetta és a Passat. A Volkswagen jelenleg világszerte 195,878, több mint 10,000 tagú kereskedelmi hálózata pedig 86 ezer munkatársat foglalkoztat. A Volkswagen következetesen kívánja előmozdítani az autógyártás fejlődését. Az elektromos mobilitás, az okos mobilitás (Smart Mobility) és a márka digitális átalakulása egyaránt a jövő stratégiai fontosságú, alapvető témakörei közé tartozik.

www.volkswagen.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Volkswagen ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; Internet, IoT, felhő ; YouTube ; Energia, közmű, akkumulátor, motor, meghajtás, környezetvédelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;