Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Közösségi összefogást támogatott a DACHSER


2021.08.18
Forrás: Stern Communications - Dachser Sajtóközlemény
A DACHSER kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a fenntartható társadalom érdekében civil szervezeteket támogasson, nemcsak nemzetközileg, de lokálisan is.

A Liegl&Dachser Kft. is kiemelten fontosnak tartja a közösség támogatását, a civil kezdeményezések melletti kiállást. A vállalatra jellemző karitatív hozzáállás eredményeképp, a cég telephelyéül szolgáló város, Pilisvörösvár önkéntes tűzoltóit támogatta a Liegel&Dachser egy új tűzoltóautó beszerzésével.

A már meglévő két gépjárműfecskendő mellé a mostani összefogás eredményeként, Németországból érkezett egy Mercedes típusú, összkerékhajtású, 2500 liter víz szállítására alkalmas kocsi. Ennek segítségével, az önkéntes tűzoltók sokkal gyorsabban tudnak a jövőben a helyszínre érni, illetve költséghatékonyabban tudnak működni az alacsony üzemeltetési, fenntartási és karbantartási költségű járműnek köszönhetően.

Példaértékű vállalkozói összefogás

Az összefogás résztvevői mind egyöntetűen kiemelték, hogy a közösségi támogatás és egymás segítése a fejlődés egyetlen fenntartható iránya.

A DACHSER-ről:
A Dachser, a németországi székhellyel rendelkező családi vállalkozás két üzleti területen nyújt szállítási logisztikai, raktározási és egyedi szolgáltatásokat: Dachser Air & Sea Logistics és Dachser Road Logistics. 
Ez utóbbi két üzletágra oszlik: Dachser European Logistics és Dachser Food Logistics. Átfogó szerződéses logisztikai szolgáltatások és iparág-specifikus megoldások egészítik ki a vállalat kínálatát. A zökkenőmentes szállítmányozási hálózat - mind Európában, mind a tengerentúlon – a teljesen integrált IT-rendszerekkel intelligens logisztikai megoldásokat biztosítanak világszerte.
A Dachser világszerte 387 telephelyen mintegy 30.800 alkalmazottjának köszönhetően 2020-ban mintegy 5,6 milliárd euró konszolidált nettó árbevételt ért el. Ugyanebben az évben a logisztikai szolgáltató összesen 78,6 millió szállítmányt kezelt 39,8 millió tonna súlyban. A Dachser saját országos szervezeteivel 42 országban képviselteti magát, öt országban.

DACHSER Magyarország:
A LIEGL & DACHSER Szállítmányozási és Logisztikai Kft.  1999 óta van jelen a magyar piacon, a szállítmányozási és logisztikai piac meghatározó szereplője. Pilisvörösvári székhelyén az ország egyik legmodernebb logisztikai bázisát üzemelteti. Belföldi hálózatát 8 vidéki telephely alkotja, összesen több mint 300 munkatársat foglalkoztat. A kiemelkedő színvonalú szállítmányozási és logisztikai produkció magas színvonalú adminisztratív háttérszolgáltatásra támaszkodik. Az elmúlt évek eredményei alapján a vállalat töretlen és dinamikusan fejlődő szereplője a szolgáltatási szférának. 2020-ban 22,6 milliárd forintos nettó árbevétel mellett 2,34 milliárd forintos adózott eredményt ér.

www.dachser.com   


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás ; - Dachser


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;