Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A generációváltás

A generációváltás, generációváltás az iparban. A generációváltás valósága és megoldása. Generációváltásra megoldást jelenthet a cégeladás is. Az ageneraciovaltas.hu címről is elérhető.
Már fejlesztjük kategóriánk csúcstermékét, ami várhatóan 2025-ben célba ér. © Copyright Gál József, IpariCégek.hu

A generációváltás megoldásai
2024.02.10.
Forrás: IpariCégek.hu, A generációváltás
A generációváltásra általában három fő megoldási lehetőség van: a családon belül cégátadás, a külső vezetőnek a cégvezetés átadása és a cég eladása.

Mi a generációváltás?
2024.02.09.
Forrás: IpariCégek.hu, A generációváltás
A cégek életében a generációváltás amikor az idősebb tulajdonos a fiatalabb korosztályának átadja a cégvezetést és a tulajdont. A generációváltást minden családi tulajdonos elsősorban családon belül próbálja megoldani.

A generációváltás kategóriánk az *ageneraciovaltas.hu* domain néven is elérhető
2024.02.09.
Forrás: IpariCégek.hu, A generációváltás
A generációváltás témakörrel kiemeltebben foglalkozunk, ezért a témakörben az "ageneraciovaltas.hu" domain nevet is megszereztük és beállítottuk.

Generációváltás előtt álló cégeket is keresünk felvásárlásra
2024.02.08.
Forrás: IpariCégek.hu, A generációváltás
A generációváltás előtt álló cégek jelentős része nem tudja megoldani az utódlást. Az ilyen cégeknél a cégeladás megoldást jelenthet.

Generációváltás kategória az IpariCégek.hu oldalain
2024.01.30.
Forrás: IpariCégek.hu, A generációváltás
A generácóváltás a cégek utódlásának még időben történő megvalósítása, amikor az idős tulajdonos átadja a vezetést és a tulajdont a következő generációnak. Ezzel a témakörrel még jobban foglalkozunk.