Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

BUD

BUD, Budapest Airport hírek, információk

Rekord ütemben nő a légi teheráru szállítás
2018.03.12.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Az európai átlagot jóval meghaladó mértékben folytatódott a légi teheráru szállítás növekedése a budapesti repülőtéren.

Oroszországból szeretettel: napi négy Aeroflot járat
2018.03.05.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Masszívan bővít Budapesten az orosz Aeroflot. Oroszország nemzeti légitársasága idén júliustól már napi négy alkalommal repül a magyar főváros és Moszkva Seremetyevó repülőtere között, ezzel egy év alatt megduplázta a kapacitást ezen az útvonalon.

Budapest Airport: folytatódik a futópálya felújítása
2018.03.02.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es futópályája felületének második szakaszát cseréli ki a Budapest Airport idén március 12. és június 30. között.

Ilyen még nem volt: közös promóciót indít a Budapest Airport, a Heinemann Duty Free és a Wizz Air
2018.03.01.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Egyedülálló kereskedelmi koncepciót vezet be a Budapest Airport, a Heinemann Duty Free és a Wizz Air: a BARTA elnevezésű kezdeményezés a jelenlegi repülőtér-kereskedő-márka hármas kapcsolat újragondolása, ezúttal egy légitársaság bevonásával.

Rekordév után – repülőtéri elismerés a légitársaságoknak, éttermeknek és üzleteknek
2018.02.09.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Számos légitársaság, repülőtéri üzlet és étterem, valamint repülőtéri partner vehette át az elismerő oklevelet a Budapest Airport hagyományos repülőtéri gálaünnepségén, amit az 1. Terminál épületében tartottak tegnap este.

A Budapest Airport elindította első VIP szolgáltatását
2018.02.01.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Új, személyre szabott repülőtéri szolgáltatást indít a Budapest Airport a 2A Terminálon, exkluzív terméket kínálva azoknak az utasoknak, akik valami egyedit keresnek.

A LOT új járatot indít Budapestről Krakkóba. Jegyek már kaphatók!
2018.02.01.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A LOT májustól hetente hat menetrend szerinti járatot fog üzemeltetni a Budapest-Krakkó útvonalon. Jegyek már foglalhatók az új járatra. A lengyel légitársaság ma indította el promóciós kampányát.

Távoznak a daruk a repülőtéri építkezésről
2018.01.30.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Három helyett már csak egy daru forog és emeli az építőanyagokat a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, ahol jó ütemben halad az új, több mint tízezer négyzetméteres utasmóló építése. Az épület tetőszerkezete január végére teljes mértékben elkészül, így a daruk helyett már a belső munkákra került át a hangsúly.

Budapest Airport: egymilliót meghaladó plusz ülőhely kínálat 2018 nyarán!
2018.01.16.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Folytatódnak a járatfejlesztések a Budapest Airportnál: csak az eddigi előzetes bejelentések alapján, 2018 nyarán egymilliónál is több ülőhelyet kínálnak a légitársaságok a Budapestről induló járatokon, mint a tavalyi év azonos időszakában.

14,5 %-os rekord mértékű növekedés a budapesti repülőtéren 2017-ben
2018.01.12.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Soha nem látott ütemben nőtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalma 2017-ben. A 13,1 milliós utasforgalom mellett a kiszolgált légi teheráru mennyisége is rekordot döntött: több, mint 127.000 tonna érkezett vagy indult légi úton.

Az első vendégek már birtokba vették az új budapesti repülőtéri szállodát
2018.01.10.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Kevesebb, mint 18 hónap alatt megépült és meg is nyílt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér területén, a 2. Terminál tőszomszédságában található repülőtéri szálloda. Az ibis Styles Budapest Airport Hotel 145 szobával, étteremmel, bárral és konferencia létesítményekkel rendelkezik, és a terminálépületektől gyalogszerrel könnyedén elérhető.

Minden európai működési engedélyt megszerzett a Budapest Airport!
2018.01.05.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A hivatalos határidő lejárta előtt, vagyis 2017. év végéig megszerezte a Budapest Airport a további működéshez szükséges összes, Európai Uniós engedélyt.

Varsó minden mennyiségben: napi ötödik járattal jön Budapestre a LOT!
2017.12.21.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Jövő év március végétől immár naponta ötször lehet eljutni Budapestről Varsóba a LOT lengyel légitársaság gépeivel. Az éjszakázó Bombardier Dash-8 Q400-as típusú repülőgép este érkezik Budapestre, és másnap reggel tér vissza a lengyel fővárosba.

Karácsonyra felturbózott wifit kaptak a repülőtér utasai
2017.12.13.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér utasforgalmi területein, az indulási és az érkezési szinten is jelentősen javult a vezeték nélküli internet elérhetősége.

Bejgli igen, csillagszóró nem utazhat repülővel!
2017.12.11.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Az év végi ünnepek közeledtével egyre népszerűbbek a csillagszórók és a tűzijátékok, sokan próbálnak ilyen szuveníreket magukkal vinni egy-egy külföldi repülős utazásra. Szeretnénk felhívni az utasaink figyelmét, hogy ezek tiltott pirotechnikai eszköznek minősülnek a légiközlekedésben, ezért semmiképpen se vigyenek magukkal ilyesmit még feladott poggyászban sem.

Harmadik Finnair járatot hozott Budapestre a Joulupukki!
2017.12.06.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Másfélszer több Finnair-járat közlekedik majd jövő nyáron Helsinki és Budapest között, miután a légitársaság bejelentette: 2018 nyári szezonjában egy napi harmadik járatot is indítanak a finn és a magyar főváros között. Az extra járat nyertesei elsősorban az átszálló utasok.

Budapest Airport: újabb álomhatárt lépett át a 12 millió utas feletti forgalom
2017.12.04.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Ismét rekordot döntött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér forgalma, mivel november végéig 12 millió főnél is többen érkeztek és indultak a budapesti repülőtérről. A dinamikusan növekvő forgalomnak köszönhetően novemberben is egymilliónál többen fordultak meg a ferihegyi terminálokon, amire még sohasem volt példa korábban.

Budapestre érkezett a Joulupukki, az igazi finn Mikulás
2017.12.01.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Rénszarvasszán helyett a Finnair Airbus Embraer ERJ-190 típusú gépével érkezett Budapestre Joulupukki, az igazi finn mikulás. Joulupukki látogatása immár hagyomány: 16 éve minden december elején meglátogatja a magyar gyerekeket, idén először pedig – a nyilvános találkozók mellett – óvodákba, anyaotthonokba és árvaházakba is ellátogat a nagyszakállú.

BUD cargo: kínai légiáru elosztó központ lesz Budapest
2017.11.29.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Kínából légi úton érkező, elsősorban e-kereskedelmi áruk elosztó központjává válhat Budapest – ennek első lépcsőjéről írtak alá ma megállapodást.

Budapest Airport: több mint 15 millió forint a SUHANJ! Alapítványnak
2017.11.27.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A Budapest Airport átadta a SUHANJ! Alapítványnak a szeptemberi jótékonysági futóversenyéből, a Runway Run nevezési díjaiból befolyt adományt. Az idei év több mint 6 millió forintos adományával, az elmúlt 3 évben összegyűjtött támogatás összege megközelíti a 16 millió forintot, amelyet az alapítvány elsősorban egy integratív edzőterem, a SUHANJ! Fitness kialakítására fordított.

Bokréta ünnepség a repülőtéren: már a tetőszintnél tart az új utasmóló
2017.11.15.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Alig nyolc hónappal az építési munkák megkezdése után máris elérte a legfelső szintet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren az új, 2B oldali utasmóló (Pier B) fejlesztése.

Itt az új észak-afrikai útvonal a Ryanairrel!
2017.10.30.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Október 30-án köszöntötte a Budapest Airport a Ryanair új, Budapestről Marrákesbe induló járatát, ami az első, egész évben üzemelő közvetlen légi összeköttetés a magyar főváros és a marokkói nagyváros között. Az ír légitársaság új járatával heti kétszer érhető el Észak-Afrika egyik kedvelt turisztikai központja.

A nap mentése a LOT légitársaságé!
2017.10.28.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Vajon mit érezhet az az utas, aki egy kvízjátékon nyert egy tengerentúli utazást egy olyan légitársasággal, ami időközben sajnálatosan megszűnt? Az érthető bosszankodást ma öröm váltotta fel: a LOT lengyel légitársaság nemcsak megmentette az útját, hanem business osztályon viszi el New Yorkba a kísérőjével együtt.

Miniszteri elismerés a ferihegyi fejlesztéseknek
2017.10.26.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Magas elismerésben részesítette a budapesti repülőtér fejlesztéseit és a munkahelyteremtést a köztársaság napja alkalmából a nemzetgazdasági miniszter. Varga Mihály a „Magyar Gazdaságért” díjat adta át Jost Lammersnek, a Budapest Airport vezérigazgatójának.

Budapest Airport: indul a téli menetrend!
2017.10.26.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Október végén ismét jön az óraátállítás, ezzel pedig kezdetét veszi a légiközlekedésben is a téli szezon. A nyári időszak után a téli menetrend is teljes: kilenc új járat és sok más fejlesztés gondoskodik arról, hogy a novembertől március végéig tartó időszakban se múljon el az utazási kedv.

Szuper szeptember: újabb utas-rekord a repülőtéren
2017.10.13.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Minden idők legerősebb szeptemberi utasforgalmát rögzítették a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren szeptemberben: 1.247.352 utas érkezett és indult a budapesti repülőtérről. Tavaly még a júliusi csúcsban sem volt sem volt ekkora forgalom a Budapest Airport két terminálján.

EXPO REAL: fejlődő repülőtér – fejlődő főváros
2017.10.06.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Az idei müncheni EXPO REAL kiállításon a Budapest Airport a magyar fővárossal közös standon állított ki. Európa legnagyobb ingatlanos szakmai vásárán 35 országból nem kevesebb, mint 1900 vállalat, régió és város jelent meg kiállítóként.

Jó tudni: hamarosan változnak a kézipoggyászra vonatkozó szabályok!
2017.10.02.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A téli szezon kezdetével érdemes figyelni a repülőjegy foglalásnál, ugyanis két fontos változás már biztosan lesz a kézipoggyászokat illetően: a Wizz Air október végétől ingyenesen enged fel egy, a korábbinál nagyobb kézipoggyászt a fedélzetre, míg a Ryanair fejenként kettő helyett egy, kisméretű kézitáskát engedélyez az utastérben.

Budapest Airport: két hétig zárva az egyik futópálya
2017.10.01.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Napok óta egypályás üzemmel működik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, mert karbantartás miatt lezárták a kettes futópályát. A Budapest Airport a futópálya hosszú távú használhatóságát és minőségének fenntartását ígéri, amellyel továbbra is garantálható a repülőgépek biztonságos fel- és leszállása.

Megújulás és bővítés – repülőgép karbantartás Ferihegyen
2017.09.29.
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Az utóbbi három évben jelentősen megnőtt a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér repülőgép karbantartó- és javító hangár kapacitása, a napokban pedig a régi nagy hangárépületek közül az első felújítása is elkészült.

     
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;