Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Hankook Tire

Hankook Tire hírek, információk, járműipari abroncsok

A Hankook meggyőző eredményeket ért el a független terméktesztekben: 1. helyezés az Auto Bild 2018-as nyári abroncs tesztjében
2018.03.12.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Ventus Prime³ az Auto Bild által lefolytatott 2018-as nyári abroncs teszt győztese. A döntő tényezők közé tartozott a legjobb általános fékteljesítmény az 51 vizsgált gumiabroncs márka között.

Kibővített választék autóbuszokhoz: az új SmartTouring DL22 egészíti ki a Hankook abroncsválasztékát távolsági autóbuszokhoz
2018.02.19.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A prémium abroncsgyártó Hankook új hajtott tengelyre való abroncsot kínál távolsági autóbuszokhoz Európában. Az új SmartTouring DL22 modell a már korábban is kapható SmartTouring AL22 mellett a Hankook nagytávolságú utakra kínált autóbusz abroncsválasztékát egészíti ki.

A Hankook Tire nyilvánosságra hozta 2017-es globális pénzügyi eredményeit
2018.02.13.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
2016-hoz viszonyítva a vállalat árbevétele 2,9%-kal nőtt 2017-ben. Ez az eredmény a prémium gyári felszerelésű szegmens bővülésének, valamint a nagyobb méretű, 17 coll feletti abroncseladások növekedésének volt köszönhető, különösen Európában és az Egyesült Államokban.

A Hankook az Audi RS 4 Avant modellt Ventus S1 evo² UHP abroncsokkal szereli fel
2018.02.08.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az Audi TT RS és Audi RS 5 Coupé modellek után az abroncsgyártó most az Audi RS 4 Avant modellt is Ultra-High-Performance abroncsaival szereli fel gyárilag. Már az IAA 2017 alkalmával megcsodálhatta a közönség az Audi Sport RS család legfiatalabb tagját.

Hankook tehergépkocsi abroncsok építési területekre, gyári felszerelésként az összes Scania tehergépkocsihoz
2018.01.29.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A prémium abroncsgyártó Hankook SmartWork tehergépkocsi gumiabroncs sorozatából számos futófelületet szállít építési területi forgalomhoz a svéd haszongépjármű gyártó Scania számára eredeti gyári felszerelésként (OE).

A Hankook Tire innovatív dizájn-projektbe kezd a londoni Royal College of Art-tal
2018.01.26.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire jövőorientált projektet indított „2018 Design Innovation“ címmel a neves londoni Royal College of Art-tal. Az innovatív dizájn projekt az autóvezetés jövőjével kapcsolatos ötletekkel foglalkozik.

A Hankook és a Radical kizárólagos globális abroncsbeszállítási megállapodást kötött
2018.01.22.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
2018-tól a Hankook abroncsgyártó eredeti gyári felszerelésű verseny- és közúti abroncsokat szállít a Radical sportkocsi gyártónak.

Hankook abroncsok első gyári felszerelésként az új Citroën C3 Aircrosshoz
2018.01.22.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Citroën új kompakt SUV modelljéből sok már Hankook abroncsokon gurul le a spanyolországi, zaragozai gyártósorrol 2017 novembere óta.

A Morpho a Hankook Tire Magyarország Kft. új kommunikációs ügynöksége
2018.01.18.
Forrás: Morpho Communications, Hankook Tire Sajtóközlemény
Többfordulós, meghívásos tenderen nyerte el a Hankook Tire Magyarország Kft. teljeskörű PR kommunikációs feladatait a Morpho.

A Hankook Europe új elnök-vezérigazgatója Kim Han-Jun
2018.01.02.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Kim Han-Jun veszi át a Hankook ügyvezető igazgatói posztját Európában és a FÁK országokban 2018 elején Pae Ho-Youl-tól, aki jelentősen hozzájárult a Hankook márka megerősítéséhez Európában. Pae 2014 óta dolgozott ebben a pozícióban, mostantól pedig új szerepet tölt be a vállalat globális központjában.

A Hankook Tire #drivelikeawoman vásárlói kampányát a skandináv piacon az elismert Epica díjjal tüntették ki!
2017.12.18.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Tavaly ősszel a prémium abroncsgyártó Hankook és a svéd közlekedésbiztonsági szervezet (NTF) közös kampányt indított a télre “Drive like a woman" (Úgy vezess, mint egy nő!) címmel, hogy felelősségteljes és biztonságos vezetésre ösztönözze az autóvezetőket.

Új globális vezérigazgató a Hankook Tire-nél
2017.12.14.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire Lee Soo-IL személyében új vezérigazgatót nevezett ki.

A Hankook Tire első egyesült államokbeli gyárának megnyitóját ünnepli
2017.11.14.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire felavatta első gyárát az Egyesült Államokban, Tennessee államban. Az új üzemmel a gumiabroncsgyártó tovább bővíti globális gyártóhálózatát.

Hat év alatt közel kétszázmillió kilométer megtett út Hankook gumikon
2017.11.02.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Hatodik éve fut a Hankook Tire Magyarország Abroncsadományozási Programja, amelyet több mint 13.000 átadott gumiabroncs, megközelítőleg 195.990.000 km megtett út és 1.229 támogatott szervezet fémjelez.

A Hankook bekerült a Schmitz Cargobull „Stratégiai partner” kategóriájába
2017.10.12.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az első Schmitz Cargobull beszállítói napot a cég alapításának 125 éves évfordulóján rendezték meg. A pótkocsi-gyártó többféle kategóriában tüntette ki beszállítóit az esemény során. A Hankook volt az egyetlen gumiabroncsgyár, amely díjat kapott.

2558 gyerek középiskolai tanulmányait támogatja a Hankook Fejér, Tolna és Bács-Kiskun megyében
2017.10.12.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Lezárult a Hankook Oktatási Pályázati Programja (HOPP), melynek keretein belül négy középfokú oktatási intézményt, és ezzel több mint 2500 középiskolai tanulót támogatott a prémium gumiabroncsgyártó vállalat, mintegy 8 millió forint értékben.

Hankook „Tekerd Jobbra!” – 8 millió forintot tekertek össze a gyermekeknek
2017.10.03.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Lezárult a Hankook „Tekerd Jobbra!” elnevezésű társadalmi célú programja, amelyet a nagy sikernek köszönhetően idén második alkalommal indított útjára a vállalat.

A Hankook Tire az idén is bekerült a Dow Jones Fenntarthatósági Indexbe
2017.09.25.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire sorozatban másodszor is bekerült a világszinten elismert Dow Jones Fenntarthatósági Indexbe, ami bizonyíték a vállalat fenntartható működésére. Ez az eredmény különösen a Hankook Tire fenntartható ellátólánc kezelésének, vállalati társadalmi felelősségvállalásának és klímastratégiájának köszönhető.

Hankook abroncsok tökéletes felszerelésként a beköszöntő télre
2017.09.19.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A prémium abroncsokat gyártó Hankook tehergépkocsik és autóbuszok számára gyártott téli abroncsaival felkészült a hamarosan várható hideg betörésére. A Smart-Control sorozat kormányzott és hajtott tengelyekre valamint pótkocsikhoz gyártott futófelületi mintázataival a Hankook megbízható teljes téli megoldást kínál, mely a legjobb teljesítményt ígéri jégen és havon.

Az új Hankook KINERGY ECO²: Gazdaságos nyári gumiabroncs generáció Európa kis, kompakt és középkategóriás autóihoz
2017.09.15.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook legújabb Kinergy generációja, a rendkívül környezetbarát és gazdaságos KINERGY ECO² nyári abroncsot speciálisan a kis, kompakt és középkategóriás autók szükségleteinek megfelelően fejlesztették ki.

Egy jövőbe mutató, új elektromos járműtanulmány: a a Volkswagen I.D. Crozz II a Hankook koncepcióabroncsaival
2017.09.14.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Volkswagen I.D. és I.D. Buzz után a Volkswagen legújabb elektromos járműtanulmánya, az I.D. Crozz II is a Hankook koncepcióabroncsain fut. Az abroncsot a VW konszern adatai alapján kizárólag az új elektromos crossover számára fejlesztették, melyet most mutatnak be a frankfurti IAA alkalmával.

A Hankook Tire futurisztikus koncepcióabroncsokat mutat be
2017.09.14.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A 2017-es frankfurti IAA alkalmával a Hankook prémium gumiabroncsgyár innovatív koncepcióabroncsokat mutat be, amelyek betekintést nyújtanak a jövő mobilitásába. Az öt futurisztikus koncepcióabroncs, a Magfloat, a Flexup, az i-Play és a Shiftrac tervezői a University of Cincinnati hallgatói.

Innovatív vezetés a 360°-fokban elfordítható „Ball Pin Tyre“ abronccsal
2017.09.13.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Újabb jövőbe mutató innovációs terméket, a 360°-ban elforduló „Ball Pin Tyre“ abroncsot mutatta be az idei frankfurti IAA alkalmával a prémium abroncsokat gyártó Hankook vállalat „The Next Driving Lab“ elnevezésű kampánya keretében.

A Hankook a súlyra, a folyamatoptimalizálásra és a nagy sebességű használatra összpontosítva fejlesztette tovább „Sound Absorber®“ zajcsillapító technológiáját
2017.09.13.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook „sound absorber®“ zajcsillapító technológiáját már sikeresen alkalmazza a prémium SUV-ok és nagy teljesítményű sportkupék első gyári felszerelésű abroncsainál.

A Hankook UHP zászlóshajója, a Ventus S1 evo² eredeti gyári felszerelésként az új Audi RS5 Coupéhoz
2017.09.13.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook ultranagy-teljesítményű abroncsai már számos Audi modellen bizonyították képességeiket. A testvér modellhez, a TT RS-hez hasonlóan a legújabb Audi RS5 Coupé is Hankook abroncsokkal gurul ki a gyárkapun.

A Hankook továbbfejlesztett „sound absorber®“ technológiával készült UHP abroncsokat szállít az új Opel Insignia számára
2017.09.12.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Az új Opel Insignia számára a Hankook Ventus S1 evo² ultra-nagyteljesítményű abroncsát választotta első gyári felszerelés céljára az Opel autógyár. A Hankook legújabb „sound absorber®“, azaz „zajelnyelő“ technológiájával készült sportos és kényelmes csúcsteljesítményű abroncsot 18 collos méretben szerelik az Opel Insignia második generációs modelljeire.

A Hankook Tire megkapta első besorolását a Moody’s és az S&P részéről
2017.08.24.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A nemzetközi hitelminősítő intézetek, a Moody’s és a Standard & Poor’s (S&P) most először minősítették a Hankook Tire-t. A nemzetközi nagyvállalatok szintjén történő besorolás a Hankook Tire erős pozícióját tükrözi globális prémium abroncsmárkaként.

A Hankook Tire bejelentette pénzügyi eredményeit 2017 második negyedévére
2017.08.14.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A Hankook Tire 1,341 milliárd euró (1 667 milliárd KRW) árbevételt és 163,9 millió euró (203,7 milliárd KRW) üzemi eredményt jelentett be 2017 második negyedévére.

A Hankook DTM nyereményjátékkal indítja magyar nyelvű Facebook oldalát
2017.06.09.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
Elindítja hivatalos magyar nyelvű Facebook oldalát a Hankook Tire Magyarország. A dél-korai gumiabroncsgyártó tervei szerint a vállalati hírek mellett a CSR programokról, valamint gumiabroncsokkal kapcsolatos tippekről és hasznos tudnivalókról osztanak majd meg érdekes információkat.

A Hankook DTM abroncsok első várható hőtesztje a Hungaroringen
2017.06.08.
Forrás: Hankook Tire Sajtóközlemény
A prémium abroncsokat gyártó Hankook és a DTM a 2017-es szezon első külföldi állomására, Magyarországra érkezik ezen a hétvégén. A minden bizonnyal legnépszerűbb nemzetközi túraautó bajnokságsorozatnak most negyedszer ad otthont a Hungaroring, mely 14 kanyarral az egyik legmegterhelőbb versenypálya a bajnokság naptárában.

     
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;