Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az Audi Hungaria számára is előnyös a Győr-Pér Repülőtér bővítése


2015.04.17
Forrás: AUDI Hungaria Motor Kft., Sajtóinformáció
• A repülőtér immár Boeing 737 és Airbus A 320 típusú személyszállító gépek fogadására is alkalmas • Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója: „A Győr-Pér Repülőtér stratégiai jelentőségű számunkra”

• A tavalyi évben az Audi győri és ingolstadti telephelye között közlekedő 654 járatpár 33.000 utast szállított

Győr, 2015. április 17. – A 2014-es bővítési munkálatok befejeztével ismét teljes kapacitással működik a Győr-Pér Repülőtér. A 6,69 millió eurós projekt keretein belül meghosszabbított futópálya, a műszeres leszállító rendszer, valamint az új fénytechnika jelentősen megnövelik a repülés biztonságát. Az elmúlt évben 33.000 utas közlekedett az Audi győri és ingolstadti telephelye között.

A Győr-Pér Repülőtér stratégiai jelentőségű az Audi Hungaria számára“, mondta Dr. h.c. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója. „A repülőtér nagy mértékben megkönnyíti vállalatunk megközelíthetőségét, emellett a régió versenyképességét is erősíti. A légikikötő működtetésével hosszú távú előnyökre teszünk szert egy olyan iparágban, ahol a gyorsaság stratégiai fontosságú.

A Győr-Pér Repülőtér Kft. 2003-ban kezdte meg működését, és tulajdonosai támogatásának köszönhetően folyamatosan fejlődött. A bővítések eredményeként a repülőtér immár Boeing 737 és Airbus A 320 típusú személyszállító gépek fogadására is alkalmas. A légikikötő teherforgalma 2014-ben 64 %-kal nőtt, mindezek mellett a sport- és egyéb kisebb repülők 3.000-es darabszáma 45 %-os bővülést jelent az előző év adataihoz képest. A repülőtér tavalyi éves nettó árbevételének több mint 70 %-a az Audinak nyújtott szolgáltatásokból származik.

A repülőtér busz-transzfer szolgáltatást biztosít Pér és az Audi Hungaria között, emellett a légikikötő által üzemeltetett közel 100 személygépjárműből álló flotta biztosítja az érkező vendégek kényelmes eljutását a célállomásra.
A magyar állam, Győr városa és az Audi Hungaria sikeres együttműködésének köszönhetően a kibővített kereskedelmi repülőtér a 2014-es üzleti évet pozitív mérleggel zárta.

www.audi.hu  


NEWS ; Ipari cégek ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; - Audi ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;