Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az 50.000. látogatót köszöntötte a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár


2016.10.25
Forrás: Mercedes-Benz Gyár, Kecskemét, Hírek
Hatalmas az érdeklődés a gyárlátogatás iránt

Szolda József lett az 50.000. regisztrált látogatója a Mercedes-Benz Gyárnak. A vállalat 2013 szeptemberében nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, hogy átélhessék testközelből, hogyan gyártják a legmodernebb technológiával készülő Mercedes-Benz autókat Kecskeméten.
Kecskemét - Az ingyenes gyárlátogatási program keretében naponta három, legfeljebb 40 fős csoportot fogad a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár 2013 szeptembere óta a „nyitott gyár” koncepció jegyében, amely hagyomány a Mercedes-Benz életében. A német autógyártó célkitűzése, hogy a prémium minőséget garantáló csúcstechnológia bárki számára megtapasztalható és átélhető legyen világszerte. Az 50.000. kecskeméti látogató Szolda József lett, aki egy zentai csoport tagjaként érkezett a Mercedes-Benz Gyárba.

A gyárlátogatások során látogatóink nemcsak a Mercedes-Benz B-osztály, illetve a világon kizárólag Kecskeméten gyártott CLA és CLA Shooting Brake gyártási folyamatait ismerhetik meg, hanem bepillantást nyerhetnek Magyarország egyik legvonzóbb munkahelyére is” – mondta Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezetésének elnöke, aki személyesen köszöntötte a jubileumi vendéget.

A mintegy 2 órás látogatás az adminisztrációs épületen kívül érinti a présüzemet, majd a karosszéria- és az összeszerelő üzemet.  A vendégek magyar, angol és német nyelvű vezetésre is tudnak regisztrálni.

Az elmúlt három évben a termelési munkálatokat többek között továbbtanulás előtt álló diákcsoportok, egyetemi és szakmai csoportok látogatták, de számos cég és non-profit szervezet választja rendhagyó programként munkatársai, közösségei számára. A gyárlátogatásra a Mercedes-Benz honlapján lehet regisztrálni. A látogatói program iránt a kezdetek óta óriási az érdeklődés, az idei évre például már nincsenek szabad helyek. A jövő évi időpontok decembertől lesznek elérhetőek a gyár honlapján.

gyar.mercedes-benz.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Ipari hírek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;