Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Nyolc millió forint értékű tűzoltófelszerelést adományozott a kecskeméti Mercedes-Benz Gyár


2017.01.20
Forrás: Mercedes-Benz Gyár, Kecskemét, Hírek
A kecskeméti Mercedes-Benz Gyár, mint Magyarország egyik legnagyobb vállalata és Bács-Kiskun megye legnagyobb befektetője a 2012-es indulása óta támogatja azokat a kezdeményezéseket, amelyek részt vállalnak a társadalmilag fontos ügyekben, ezért évek óta segíti a katasztrófavédelem munkáját.

A tűzoltók nemcsak életeket mentenek, hanem segítséget nyújtanak a lakosság számára elemi csapások, balesetek esetén is.

A régióban szolgálatot teljesítő tűzoltók bátorságának és kitartásának elismeréseként a Mercedes-Benz Gyár Létesítményi Tűzoltósága évek óta gyűjti a tűzoltó felszereléseket a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség számára. A vállalat több mint 8 millió forint értékű adományt gyűjtött össze, melyet 2017. január 20-án, ünnepélyes keretek között adtak át a Mercedes-Benz Gyárban.

A Létesítményi Tűzoltóság által összegyűjtött adomány a szakfelszerelések mellett 30 tűzoltó komplett egyéni védőfelszerelését biztosítja.

Az adományt Kovács Tamás, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. műszaki ügyekért felelős ügyvezető igazgatója adta át Kristóf Andrásnak, a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetség elnökének.

gyar.mercedes-benz.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Ipari hírek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;