Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Shinichi Tanzawa lett az európai FANUC központ elnöke és ügyvezető igazgatója


Forrás: FANUC, Sajtóhír
Echternach, Luxembourg – A FANUC Europe Corporation, a világ vezető CNC, robot és gyártásautomatizálási megoldások beszállítója bejelentette, hogy szeptember elsejei hatállyal Shinichi Tanzawa veszi át az elnöki és ügyvezető igazgatói posztot a FANUC Európai Központjában.

A kinevezéssel Mr. Tanzawa fog felelni a vállalat európai működéséért.

Mr. Shinichi Tanzawa személye ismerős azoknak, akik az utóbbi időben az európai leányvállalat munkájában részt vállaltak, hiszen korábban a pénzügyi vezetője volt a FANUC Robotics Europe-nak 1992 és 1995 között, majd 2000 és 2008 között a FANUC Corporation-nak. Az ő kiterjedt tapasztalata a FANUC japán és európai központjának munkájában nagyban hozzá fog járulni az európai leányvállalatok megerősödésében. Személyével még hatékonyabb, közvetlen támogatás érkezik majd a japán központból, hogy javítsa a termékek és szolgáltatások versenyképességét a helyi piacon. A FANUC célja Európában, hogy tovább javítsa ügyfelei elégedettségét, megerősítve a „One FANUC”, Service First”, „GENMITSU” (szigorú precizitás), és „TOMEI” (átláthatóság) irányelveket.

Olaf Gehrels, korábbi elnöke és ügyvezető igazgatója a FANUC Európai Központjának szeptember elsejével elhagyta a céget. Az ő karrierje 1994-ben kezdődött a FANUC-nál, mint fejlesztőmérnök a japán központban. 2003-ban került a FANUC Robotics Europe elnök és ügyvezető igazgatói posztjába, majd 2012-től a FANUC Európai Központjának irányítását vette át. Vezetősége alatt FANUC Europe példátlan növekedést és profitabilitást generált egy nagyon kompetitív európai piacon, a legnagyobb nem-európai automatizálási beszállítóvá téve a vállalatot. FANUC hálás Olaf Gehrels elhivatottságáért és a hozzájárulásáért a FANUC európai sikereihez az elmúlt években, és a legjobbakat kívánja neki a jövőbeli magán és szakmai vállalkozásaihoz.

www.fanuc.eu 


NEWS: ; Robot, automatika ; Ipari hírek ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;