Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Shinichi Tanzawa lett az európai FANUC központ elnöke és ügyvezető igazgatója


Forrás: FANUC, Sajtóhír
Echternach, Luxembourg – A FANUC Europe Corporation, a világ vezető CNC, robot és gyártásautomatizálási megoldások beszállítója bejelentette, hogy szeptember elsejei hatállyal Shinichi Tanzawa veszi át az elnöki és ügyvezető igazgatói posztot a FANUC Európai Központjában.

A kinevezéssel Mr. Tanzawa fog felelni a vállalat európai működéséért.

Mr. Shinichi Tanzawa személye ismerős azoknak, akik az utóbbi időben az európai leányvállalat munkájában részt vállaltak, hiszen korábban a pénzügyi vezetője volt a FANUC Robotics Europe-nak 1992 és 1995 között, majd 2000 és 2008 között a FANUC Corporation-nak. Az ő kiterjedt tapasztalata a FANUC japán és európai központjának munkájában nagyban hozzá fog járulni az európai leányvállalatok megerősödésében. Személyével még hatékonyabb, közvetlen támogatás érkezik majd a japán központból, hogy javítsa a termékek és szolgáltatások versenyképességét a helyi piacon. A FANUC célja Európában, hogy tovább javítsa ügyfelei elégedettségét, megerősítve a „One FANUC”, Service First”, „GENMITSU” (szigorú precizitás), és „TOMEI” (átláthatóság) irányelveket.

Olaf Gehrels, korábbi elnöke és ügyvezető igazgatója a FANUC Európai Központjának szeptember elsejével elhagyta a céget. Az ő karrierje 1994-ben kezdődött a FANUC-nál, mint fejlesztőmérnök a japán központban. 2003-ban került a FANUC Robotics Europe elnök és ügyvezető igazgatói posztjába, majd 2012-től a FANUC Európai Központjának irányítását vette át. Vezetősége alatt FANUC Europe példátlan növekedést és profitabilitást generált egy nagyon kompetitív európai piacon, a legnagyobb nem-európai automatizálási beszállítóvá téve a vállalatot. FANUC hálás Olaf Gehrels elhivatottságáért és a hozzájárulásáért a FANUC európai sikereihez az elmúlt években, és a legjobbakat kívánja neki a jövőbeli magán és szakmai vállalkozásaihoz.

www.fanuc.eu 


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;