Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Mercedes-Benz meghosszabbította együttműködését a Magyar Vívó Szövetséggel


2016.11.24
A Mercedes-Benz Hungária Kft. sajtótájékoztatón jelentette be, hogy a 2014 óta fennálló támogatói szerződést további négy évvel meghosszabbítja a Magyar Vívó Szövetséggel.

A Mercedes-Benz és a Magyar Vívó Szövetség először 2014-ben kötött támogatói szerződést a „Világszínvonal Magyarországról” elnevezésű kezdeményezés keretén belül, mely az első, Magyarországon gyártott gépjármű elkészültével egyidőben indult. A program során olyan hazai egyesületekkel, szervezetekkel és szövetségekkel dolgozik együtt a vállalat, melyek - a márka itthon gyártott modelljeihez hasonlóan - valóban világszínvonalat testesítenek meg. A most megkötött szerződéssel biztosított az, hogy a vívók felkészülése gördülékeny lesz egészen a következő olimpiáig.

A Mercedes-Benz „Világszínvonal Magyarországról” mottója számunkra nem csak a hazánkban gyártott modellekről szól, hanem kiemelkedő sikerek támogatásáról is. Ennek szellemében dolgozunk együtt 2014 óta a Magyar Vívó Szövetséggel, és őszintén reméljük, hogy a következő években újra átélhetünk olyan jelentőségű sikereket, mint például Szász Emese vagy Szilágyi Áron riói eredményei. A Mercedes-Benz Hungária a következő négy évben is arra törekszik majd, hogy hatékony segítséget nyújtson a hazai sportsikerekhez elengedhetetlen háttér megteremtéséhez.” - mondta el Horváth Bence, a Mercedes-Benz Hungária Kft. PR menedzsere a szerződés meghosszabbításával kapcsolatban.

www.mercedes-benz.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Mercedes ; Ipari hírek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;