Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Hamarosan megnyitja kapuit a 15. MACH-TECH, 9. IPAR NAPJAI és 10. AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás


2022.04.28
Forrás: HUNGEXPO, Hírek
Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója egy időben, egy helyen nyújt egyedülálló lehetőséget a napjainkban oly fontos iparágak közötti szinergia kihasználására és a piaci szereplők között létrejövő együttműködések kiaknázására.

Programok

A kiállítást számos, a szakmai partnerek és kiállítók által szervezett, magas színvonalú program kíséri, melyek olyan témákat ölelnek fel, mutatnak be, olyan kérdésekre keresik a választ, mint az e-mobilitásban rejlő nehézségek, az akkumulátorgyártás, a hegesztéstechnika alapjai, a digitalizációban rejlő lehetőségek, polimerek újra hasznosítása, szemléletformálás, a munkavédelem jövője vagy a 3D nyomtatás. 
Bővebben a kiállítás programjairól itt olvashat: 
https://iparnapjai.hu/programok/  

Nagydíj

A hagyományokhoz híven 2022-ben is NAGYDÍJ elismerésben részesülnek a szakmai zsűri által legjobbnak ítélt, legkiemelkedőbbnek tartott innovációk az ipari kiállítás-együttesen. A díjak átadására az ünnepélyes megnyitón kerül sor, május 10-én.

Résztvevők

Közel 400 kiállító várja a szakembereket május 10-13. között a HUNEXPO-n. A résztvevők listája, valamint, hogy az adott cég fizikailag és/vagy online vesz-e részt a kiállításon, az alábbi linken található: 
https://iparnapjai.hu/katalogus/    

HUNGEXPO Applikáció

Töltse le Ön is a HUNGEXPO applikációt, melyben a regisztrációkor megadott e-mail címet használva, megtalálja kiállításaink részleteit, a látogatói információkat, programokat és a helyszíni tudnivalókat.
Bővebb információ és letöltés: 
https://iparnapjai.hu/applikacio/   

Díjmentes megtekintés

Magyarország legnagyobb üzleti ipari találkozója díjmentesen várja a szakmai látogatókat, mind a helyszínen, mind az online térben. Ehhez mindössze egy rövid regisztrációra van szükség, melyet a kiállítások honlapjain lévő linkeken könnyen elvégezhet.

Találkozzunk 2022. május 10-13. között
a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu; www.automotivexpo.hu   

www.hungexpo.hu      


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Robot, automatika, automata ; IT, informatika, digitális, elektronikus ; D nyomtatás ; Fém, gépipar ; Hegesztés ; Műanyag, gumi, üveg, szénszál ; Kiállítás, konferencia ; - Hungexpo


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;