Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Opel Grandland X: új kompakt crossover


2016.11.17
Forrás: Opel, Hírek
Tovább nő az Opel X-család: a MOKKA X és a Crossland X után az Opel Grandland X következik.

Rüsselsheim. Az Opel Grandland X olyan, mintha az Opel Crossland X nagyobb testvére lenne. Mindkét teljesen új crossover-modell (CUV) 2017-ben indul, egy SUV lazaságát egyesítve jó adag menetdinamikával. Ellenállhatatlan terepes vonzerejével, magas üléshelyzetével, jó körkilátásával, a könnyű be-és kiszállással, valamint nagyvonalú helykínálatával a Grandland X remekül illik napjaink aktív életstílusához. Stílusa ügyesen egyesíti a robusztusságot az eleganciával, utastér-koncepciója pedig a bőven mért komfortot a célszerűséggel. A Grandland X tovább bővíti az Opel eddig is átfogó kínálatát a különösen népszerű kompakt osztályban, hiszen a sikeres Astra – 2016 Év Autója – és a nemrégiben bemutatott hétüléses Zafira mellé sorakozik fel.

"Az Opel Grandland X kalandkereső egyéniség, mindig kész új felfedezésekre – városban éppúgy, mint azon kívül. Új crossoverünk fantasztikusan néz ki, és új vevőket lelkesít fel az Opel iránt", mondta a márka marketing-vezetője, Tina Müller.

A Grandland X egy nagy Opel-modelloffenzíva része, amelynek keretében 29 új típus jön ki 2016 és 2020 között. Viruló piacra érkezik, hiszen tíz év alatt – 2007 és 2017 között – hétről húsz százalékra nő a SUV/CUV-részarány az eladott új autók között. Az Opel Crossland X és az Opel Grandland X tovább gerjeszti ezt a növekedést.

Az Opel Crossland X 2017 első felében rajtol a B-szegmensben, ahol az Opel MOKKA X már hatszázezer vevőre talált. Az Opel Grandland X 2017 őszén robban be egy lépcsővel feljebb, a C-szegmensbe, amelyben Európa-szerte a kompakt osztály minden ötödik eladását regisztrálják.

www.opel.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Ipari hírek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;