Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az új Opel crossover neve: Crossland X


2016.11.07
Forrás: Opel, Hírek
A MOKKA X az Opel szubkompakt SUV-modellje, amely Európa-szerte több mint 600 ezer vevőre talált, 2017 elején pedig a B-szegmensben hoz ki egy új crossovert (CUV) a villámos márka – ez lesz az Opel Crossland X.
A sikeres Opel MOKKA X mellé áll fel az új Opel Crossland X

Rüsselsheim. X mint eXtra: a MOKKA X az Opel szubkompakt SUV-modellje, amely Európa-szerte több mint 600 ezer vevőre talált, 2017 elején pedig a B-szegmensben hoz ki egy új crossovert (CUV) a villámos márka – ez lesz az Opel Crossland X. A legfrissebb trendeknek megfelelően sportos, ugyanakkor tágas CUV lesz az újdonság. Ezt már az új, egyéni, érdekes és izgalmas elnevezés is sejteti.

A B-szegmensben is egyre emocionálisabb autókat kívánnak a vevők. Mozgalmas designjával és az urbánus életstílushoz illő előnyeivel ennek a várakozásnak felel meg a Crossland X, – városban kezesen viselkedik, hosszú úton magabiztosan teljesít“, jelentette be az Opel marketing-főnöknője, Tina Müller az X-Faktoros típust. „Olyanoknak való, akik a városban élik ki a vidék iránti szeretetüket, saját paradicsomot és zöldséget termesztenek a tetőteraszon, és tágas helyet akarnak a gyerekeiknek, illetve amikor bevásárolni mennek a bio-piacra.

Az SUV és CUV modellek értékesítési számai a B-szegmensben 2010 óta megötszöröződtek. Az Opel Crossland X még jobban felélénkíti e kategóriát, és további növekedést eredményez a márkának. Ezzel a típussal egy egész crossover-offenzívát indít az Opel 2017-től, kiegészítve az ADAM-től a Zafiráig terjedő portfólióját. 

www.opel.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Opel ; Ipari hírek

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;