Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Sörgyári robotok mozgatják és vizsgálják a söröshordókat


Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
A forgalmas sörgyári töltő és raklapozó gyártósoron ipari robotok gondoskodnak a hordók megfelelő mozgatásáról

Feladat: Egy töltősor modernizálása ipari robotok használatával a söröshordók mozgatására, vizsgálatára és raklapozására. Az igények kielégítése érdekében a belgiumi Boortmeerbeekben működő Haacht sörgyár gyártósorának óránként 500 hordót kell feldolgoznia.

Megoldás: Egy FANUC R-2000iB robot használata, amely a robotvezérlőn keresztül egy FANUC iRVision vizuális rendszerhez kapcsolódik a hordók vizuális vizsgálatához. A gyártósor végén két FANUC M-410 robot telepítése a megtöltött hordók raklapozásához. A megoldást a Lambrechts Konstruktie vállalat fejlesztette ki, amely söröshordók töltésére szolgáló gépekre specializálódott.

Eredmény: A gyártósor 2010 óta megbízhatóan működik. A rugalmasság és termelékenység jelentősen megnövekedett. A karbantartási költségek a hagyományos raklapozó megoldáshoz képest jelentősen alacsonyabbnak bizonyultak.

www.fanuc.eu 


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; Élelmiszer ; Logisztika, szállítmányozás, beszállítás


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;