Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

FANUC M-2iA – tökéletes megoldás a csomagoláshoz


Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
FANUC felszedő- és elhelyezőrobotok a gofrigyártó csomagolási gépsorában

Feladat:
Egy csomagoló gépsor automatizálása a belgiumi Herantalsban működő Biscuiterie Thijs vállalatnál, amely olyan szupermarketek számára gyárt gofrilapokat, mint az Aldi, a Lidl, a Carrefour, az Albert Heijn és a Jumbo.

Megoldás:
Hat darab FANUC M-2iA robot telepítése, melyek olyan fejlett funkciókkal támogatják a gofrik csomagolósorra helyezését, mint az iRVision, a vizuális vonalkövetés, a terheléskiegyenlítés, az ütközésvédelem és az Ethernet-jeladó. A szállítószalagon lévő gofrik számát és helyzetét egy kamera és a robotvezérlő továbbítja a robotok felé, és az utóbbi gondoskodik a gofrik egyenletes elosztásáról a robotok között. A FANUC’ kettős felszedő funkciójának használatával mindegyik robot két gofrit képes megfogni és a gyártósorra helyezni, amivel idő takarítható meg és felgyorsítható a szállítási folyamat.

Eredmény:
A robotizált gyártósor 50 százalékkal gyorsabb, mint a régi gyártósor. Emellett a minőség és a higiénia is javult. A hulladék is kevesebb, mivel a gépeket korábban kezelő dolgozók sokszor letörték a gofrilapok széleit, ami a robotok használatával elkerülhető.

www.fanuc.eu  


NEWS: ; Robot, automatika ; Élelmiszer ; Ipari hírek ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;