Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Élelmiszeripari robotok borítanak bevonattal tortákat


Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
A Suteria robotokat alkalmaz torták készítéséhez és díszítéséhez

Feladat:
Olyan automatizált megoldás keresése, amellyel növelhető a termelékenység a cukrászüzemben. Az új rendszernek köszönhető teljesítményjavulás eredményeképpen kevesebb éjszakai műszak és egyhangú kézi munka szükséges a hatalmas mennyiségű torta díszítéséhez. Talán szükségtelen említeni, hogy a megmunkálás minősége nem romolhat.

Megoldás:
Robotok használata a Suteria népszerű svájci Solothurner Torte tortáinak készítésénél és díszítésénél. Mivel a Fanuc LR Mate kisméretű robotok már szerepeltek a pékségnek javasolt megoldásban, LR Mate robotokra bízták a Torte és más torták díszítését is.

Eredmény:
A FANUC LR Mate robot kiválóan alkalmasnak bizonyult ezeknek a bonyolult, az emberek számára rendkívül egyhangú feladatoknak a végrehajtására. Az emberi karéval megegyező munkavégzési távolságú és ügyességű LR Mate a sütőüzem igazán becsben tartott eszközévé vált.

www.fanuc.eu  


NEWS ; Ipari hírek ; Robot, automatika, automata ; - FANUC ; Élelmiszer


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;