Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Egyszerűbb formakészítés


Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
A FANUC ROBOCUT forradalmasítja az egyesült királyságbeli szerszámgyártó folyamatait

Feladat:
Az évente több mint 80 fröccsöntési szerszámot üzembe helyező egyesült királyságbeli Patterson & Rothwell Ltd rendkívül összetett egységeket készít számos különféle iparág számára. A termelékenység növelése, a munkaerőigény csökkentése és a komplex alkatrészekhez szükséges konfigurációs eljárások optimalizálása érdekében a vállalat megvizsgálta a szóba jöhető automatizálási megoldásokat.

Megoldás:
A vállalat végül a FANUC ROBOCUT α-C600iA mellett döntött, mert ez felelt meg legjobban az igényeinek. A ROBOCUT α-C600iA megvásárlásában döntő tényezőnek bizonyult a 6 tengelyes kialakítás, valamint az a lehetőség, hogy a gépen komplex csavarvonalas geometriák is kivitelezhetők, amire a gyártó egy új projektjében volt szükség.

Eredmény:
A 6 tengelyű kialakításnak köszönhetően a gyártó egyetlen nekifutásra képes komplex projekteket megvalósítani, ami csökkenti a gyártási fázisok számát, valamint a munkaigényes konfigurációs műveleteket. Emellett a komplex feladatok FANUC-roboton történő elvégzésével a Patterson & Rothwell értékes kapacitásokat képes felszabadítani az üzemcsarnok más gépein.

www.fanuc.eu  


NEWS: ; Robot, automatika ; Fém, gépipar ; Műanyag ; Ipari hírek ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;