Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A borkészítés automatizálása a Freixenetnél


Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
Ismerje meg, hogy a piacvezető spanyol borkészítő, a Freixenet egy „őrült ötletből” hogyan valósított meg teljesen automatizált folyamatot a palackozás, a tárolás, a raklapozás és a csomagolás terén, amely mintegy 185 millió palack kezelésével jár.

A bortermelő FANUC ROBOTok segítségével termékeny valósággá változtatja az "őrült ötletet"

Feladat:

1996-ban a vezető spanyol bortermelőnek, a Freixenet cégnek támadt egy ‘őrült ötlete’ –, hogy ipari robotok segítségével automatizálják a termelési folyamatokat, beleértve a palackozást, a tárolást, a raklapozást és a csomagolást. – Ahol más robotgyártók nehézségeket láttak, ott a FANUC lehetőségeket, és bátorított bennünket a projekt folytatására – mondja Pere Gibert Guasch, a Freixenet karbantartási osztályvezetője.

Megoldás:
A munka két 410 sorozatú FANUC ROBOTtal kezdődött, amelyeket a borászat dolgozói Zipi és Zape névre kereszteltek. Jelenleg a Freixenet 36 ROBOTot használ az évi 185 millió palack bort és cava habzóbort előállító folyamataiba beépítve. A FANUC évente tartja karban a robotokat, és a gyáron belüli közvetlen elérésű ügyfélszolgálatot biztosít a kritikusabb műveletekhez.

Eredmény:
A már 18 éve tartó kapcsolat után a Freixenet jelenlegi gépparkja bővítését tervezi a FANUC céggel való gyümölcsöző kapcsolat bizonyítékaként. A FANUC ROBOTok „mindig igazodtak minden különleges igényünkhöz. A köztünk lévő gyártó–ügyfél kapcsolatban figyelembe vesszük, hogy a FANUC-csapat mindig készségesen és szorosan működik velünk együtt, segítve bennünket, hogy a legjobb megoldást találjuk meg a felmerülő kihívásokra” – mondja Guasch.

www.fanuc.eu  


NEWS: ; Robot, automatika ; Élelmiszer ; FMCG, kereskedelem ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.