Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Rába 2014: az elmúlt évtized második legjobb üzemi eredménye


2015.02.18
Forrás: Rába, Hírek
A társaság 2014-re kitűzött céljainak megfelelően a konszolidált, csoportszintű árbevétel közel 48 milliárd forintot ért el. A készpénztermelési hatékonyságot mutató EBITDA a negyedik negyedévben jelentősen meghaladta a 2013. év hasonló időszakának eredményét.

A Rába csoport 2014-ben teljesítette korábban publikált céljait: a forgalombővülés mellett tovább csökkentette hitelállományát. Az év során 9 milliárd forintot meghaladó bruttó eredményt ért el 1,9 milliárd forintos üzemi eredmény mellett, ami az elmúlt évtized második legjobb teljesítménye. Az éves megtermelt EBITDA-tömeg meghaladta a 4,1 milliárd forintot.
A 2014. évet folytatódó, kimagasló készpénztermelő-képesség jellemezte, ami lehetővé tette, hogy a társaság nettó hitelállománya újabb csökkenés után 8,6 milliárd forintra mérséklődjön az év végére.

A Rába mai vállalati stratégiájának fontos sarokpontja a piaci és termékdiverzitás, valamint az innováció. Az elmúlt évek termék és technológia fejlesztési tevékenységének eredményei már látszanak, amit a bejelentett üzletfejlesztési projektek és a vevői elismerések is tükröznek.” – hangsúlyozta Pintér István, a Rába Járműipari Holding Nyrt. elnök-vezérigazgatója.

www.raba.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Ipari cégek ; Rába

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;