Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Megkezdodik a BM Heros-Rába tűzoltógépjármű szériagyártása


2015.02.24
Forrás: Rába, Hírek
5 milliárd forint értékű keretszerződést írt alá a Rába Jármű Kft. és a budapesti székhelyű, katasztrófavédelmi eszközök gyártásával és javításával foglalkozó BM Heros Zrt.

Az első lehívás megérkezett, és ezzel megkezdődhet a hazai igényekre szabott, kiváló vezetési és terepjárási tulajdonságokkal rendelkező tűzoltógépjárművek szériagyártása. A katasztrófavédelmi járművek alvázát a Rába Jármű Kft., míg a felépítményt a BM Heros Zrt. gyártja majd.

A budapesti székhelyű BM Heros Zrt. új eszközök alvázainak gyártásához nyílt közbeszerzési eljárást indított, melyen a Rába kedvező elbírálásban részesült.
A most megkötött három évre szóló megállapodás keretében a Rába a jövőben járóképes alvázakat szállít a BM Heros részére. Az első lehívás összértéke mintegy 350 millió forint. Az első lehívást várhatóan továbbiak követik, ezzel elkezdődik a három évre tervezett program megvalósítása.

A Rába és a BM Heros közötti keretszerződés értelmében a Rába alvázakra a BM Heros szereli a saját fejlesztésű Aquadux-X 4000 felépítményt. Az együttműködés eredményeképpen korszerű tűzoltójárművel, biztonságosabban és gyorsabban dolgozhatnak a katasztrófavédelmi szakemberek.

A Rába évtizedes tapasztalatokkal, és kiépített nemzetközi kapcsolatrendszerrel rendelkezik a különleges rendeltetésű, rendvédelmi felhasználású járművek gyártása területén. A Rába-Heros Aquadux-X tűzoltóautót először 2014 márciusában mutatták be, alváza jelentős mértékű hazai hozzáadott értékkel készült. A keretszerződés megkötésének köszönhetően a Rába ismét a katasztrófavédelem szolgálatába állhat. A speciális járműfejlesztési, szerelési, gyártási és vizsgálati kompetenciáira építve a győri üzem hozzájárul a hazai igények kiszolgálásához.

www.raba.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Rába

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;