Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Rába ülésalkatrészek kerülnek az új Suzuki Vitarába


2015.03.05
Forrás: Rába, Hírek
Újonnan elnyert megrendelés révén gyarapítja a Rába a Suzuki számára szállított termékei körét. A most megkötött megállapodással évi mintegy 2 milliárd forint értékű üzletet nyert el a társaság Alkatrész üzletága az új Suzuki Vitara teljes életciklusára.

A Rába móri egysége stabil és megbízható partnere a japán autógyártónak, évek óta szállít alkatrészeket több modelljéhez. Idén márciustól hat évre szóló megrendelést nyert el a vállalat az új Suzuki Vitara üléshuzata és fejtámlája varrására, az ülőlap préselésére, az ülésvázak hegesztésére, valamint a hingek és az ülés-huzalvázak gyártására. A beszállítói szerződés a Vitara teljes életciklusára biztosítja a Rába Járműalkatrész Kft. számára a gyártási jogokat.

Az új Vitara sorozatgyártása március 5-én kezdődött meg, és ezzel már három Suzuki modellt lát el termékeivel a Rába Járműalkatrész Kft.
A most tető alá hozott megállapodás megerősíti, hogy a Rába a Suzuki termékeiben stratégiai szereppel bír alkatrészek vonatkozásában.

www.raba.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Suzuki ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Rába

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;