Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Rába tovább erősíti európai haszonjármű-piaci jelenlétét


2015.06.29
Forrás: Rába, Hírek
A Rába stratégiájában szereplő hosszú távú cél az európai piaci eladások növelése. A vállalat folyamatosan fejleszti termékeit és termék előállításhoz szükséges technológiáit, hogy azok megfeleljenek a legújabb károsanyag-kibocsátási normáknak is, szem előtt tartva a környezetterhelés-csökkentési szempontokat.

A Rába céljainak eléréséhez járul hozzá a most elnyert üzlet, mely keretében európai, prémium kategóriás járműgyártó számára szállít továbbfejlesztett futóműveket a vállalat, annak új utánfutó-modelljéhez. Az együttműködés részleteit hosszú távú- öt évre szóló- megállapodásban rögzítették a felek.
A két társaság közötti együttműködés több évre nyúlik vissza, a Rába először 2007-ben látta el mellső tengelytestekkel a partner vállalat felső kategóriás nehézgépjárműveit. A most elnyert üzlet a korábbi, egyre bővülő együttműködés folytatása: a járműgyártó új utánfutó-típust tervez, amelyhez a Rába nyerte el a futómű-gyártási jogot. A folytatódó partnerség is jelzi, hogy a Rábát megbízható beszállítóként jegyzik az élvonalbeli, nemzetközi gyártók.
Az elnyert üzlet keretében idén mintadarabokat szállít a győri székhelyű társaság, jövőre indul az új konstrukcióval rendelkező futóművek sorozatgyártása. A szállítások összértéke éves szinten elérheti a 2 millió eurót. A megállapodás tovább erősíti a partneri kapcsolatot a vevővel a Rába kulcsüzletága, a futómű gyártás terén, egyben stabil jelenlétet biztosít az európai haszongépjármű-piacon, ahol immáron minden harmadik-negyedik teherautóba Rába termék kerül.

www.raba.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Rába

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.