Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Rába-EAMCO megállapodás Egyiptomban


2015.09.17
Forrás: Rába, Hírek
A Rába üzletfejlesztési tevékenysége eredményeképpen új célpiacon, Észak-Afrikában készül megvetni a lábát. A magyar vállalat busz futóműveket szállít az egyiptomi székhelyű EAMCO (Engineering Automotive Manufacturing Company) busz- és teherautó-gyártó számára.

A Rába stratégiai célkitűzéseinek megfelelően új célpiacra készül belépni Egyiptomban, amely közel 90 milliós lakosságával és fejlett városi közlekedésével további lehetőségeket kínál a magyar társaság termékei számára. Első lépésben a Rába az egyiptomi EAMCO 145 buszához szállít komplett futómű-szetteket 2015-ben. A szállítások már el is kezdődtek, és az első futóműveket beépítették a járművekbe.

A futóművek az EAMCO saját fejlesztésében készült, főként Kairó és Alexandria utcáin közlekedő, városi forgalomban részt vevő 12 méteres, légkondicionált távolsági autóbuszait szolgálják ki. A futómű-fejlesztés időszakában a Rába Fejlesztési Intézet helyszíni technológiai támogatást nyújtott a hajtáselemek – köztük a futómű – helyes beépítéséhez. A Rábát a különféle járműalkalmazások terén, a világ számos országában elnyert széles körű tapasztalata és a vevői igények alapos ismerete segítette hozzá, hogy egy ígéretes, új piacon megvesse a lábát egy jó hírű és nagyra értékelt helyi üzleti partner révén.

A Rába és az EAMCO egy szándéknyilatkozatot is aláírt, amelyben a két társaság megvizsgálja, hogyan lehet a jelenlegi projekt-alapú együttműködést hosszú távú stratégiai partnerséggé alakítani az egyiptomi buszpiacon, valamint a kooperáció más járműalkalmazásokra való kiterjesztésének lehetőségét is áttekintik.

www.raba.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Rába

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;