Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Folytatódó együttműködés a Rába és a Claas között


2015.11.02
Forrás: Rába, Hírek
Új megrendelés révén gyarapítja a Rába a világ egyik vezető mezőgazdasági gépjármű-gyártójának, a Claas-nak szállított termékei körét. Az ötéves időtartamra megkötött megállapodás közel 2 millió eurós bevételt hoz a társaságnak.

A Rába és a Claas közötti együttműködés immáron huszonegy évre nyúlik vissza. A magyar vállalat ez idő alatt szorosra fűzte a kapcsolatot a partner cég németországi üzemével, és komplett futóművet fejlesztett ki Xerion típusú erőgépéhez.

Az újabb megkeresés a mezőgazdasági gépjárműgyártó franciaországi gyárából érkezett. Az új üzlet hozzájárul egyrészt a Rába piaci jelenlétének növeléséhez, másrészt termékportfoliójának bővüléséhez, és tovább erősödő kapcsolatot eredményez a két fél között.

Az új termék, egy osztómű a Claas-szal közös fejlesztés eredménye, amely a partner vállalat gyapotszedő gépeibe épül be a jövőben. Idén a prototípus jóváhagyását követően indulhat meg a termék sorozatgyártása. A közös fejlesztések során a Rába előremutató és új igényeket kielégítő megoldásokkal járul hozzá a partner járműveinek piaci sikeréhez.

A Rába hosszú ideje stabil partnere a Claas-nak. Ennek egyik fontos elismerése volt idén januárban a Rábának adományozott „Az év beszállítója” díj innovációs kategóriában, ami egyben azt is bizonyítja, hogy a Claas nagy hangsúlyt fektet a mélyebb együttműködésre beszállítóival. Az elismerés jelzi, hogy a két cég között magasabb rendű kapcsolat jött létre, amelyben a Rába innovatív mérnöki megoldásokkal segíti vevőjét. A díj azért is különösen értékes a társaság számára, mert a vállalat stratégiájának középpontjában az innováció áll, aminek sikerét élvonalbeli partnerei is visszaigazolják.

A most megkötött új üzlet további lehetőségeket nyithat meg az új termékfejlesztések vagy más járműtípusokba történő beépítések előtt.

www.raba.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Rába

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.