Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A mexikói buszpiacra lép a Rába


2015.11.11
Forrás: Rába, Hírek
A Rába az amerikai kontinens újabb országában jelenik meg komplett futóművel a járműpiacon. A győri székhelyű vállalat a mexikói DINA buszgyártó dízelbuszaihoz és trolijaihoz szállít futóműveket.

A Rába üzletfejlesztési célkitűzései megvalósításának újabb állomásához érkezett. Az egyik legnagyobb mexikói gyártóval, a DINA céggel együttműködve - amely nehéz-és speciális tehergépjárműveket, városi és távolsági buszokat, valamint páncélozott harci járműveket állít elő - más stratégiai piacon már bizonyított termékeit adaptálja mexikói követelményekre.

A Rába a közös műszaki fejlesztés során a vevővel együttműködve fejlesztette ki azokat a tárcsafékes futóműveket, amelyek mind dízel-, mind trolibuszban alkalmazhatók. A prototípusokat a győri cég már leszállította a partner Brighter típusú dízelbuszaihoz, illetve Ridder típusú trolibuszaihoz, és az összeszerelés során, a futómű beépítéseknél helyszíni mérnöki támogatást nyújtott a DINA számára. A futóművek próbaüzeme jelenleg is zajlik.

A tesztelések várhatóan 2016-ban fejeződnek be, megnyitva a lehetőséget a sorozatszállítások előtt, egy hosszú távú stratégiai együttműködés keretében.

www.raba.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Rába

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;