Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A CR-35 egyetlen feladata


Forrás: FANUC, Sikertörténetek az automatizálás világából
A BENTELER Automotive Germany az első gépjárműalkatrész-beszállító Európában, amely a FANUC CR-35iA robotot használja a gyártási műveletekhez Schwandorfban.

A BENTELER Automotive a németországi Schwandorfban található üzemében automatikus mozgatású FANUC CR-35iA kollaboratív robotot használ biztonsági kerítések nélkül, maximális sebességgel.

Feladat:
Az „intelligens gyár” elgondolás előmozdítása, hogy a beszállítói lánc és a gyártási folyamatok önszervezőek legyenek, és még hatékonyabban reagáljanak a fogyasztói igényekre.

Megoldás:
600 robot felszerelése, amelyek többsége hegesztési és anyagmozgatási feladatokat lát el – biztonsági kerítés mögött. Van azonban egy robot – a FANUC CR-35iA –, amelynél ezekre a biztonsági kerítésekre immár nincs szükség, és a robot teljes – ez esetben 750 mm/s – sebességgel dolgozhat, és helyezheti a legyártott alkatrészt a tartókeretbe.

Eredmények:
Automatikus rendszerek végzik az egyszerű feladatokat – például az alkatrészek továbbítását a gyártósoron –, és még a munkahelyek is úgy vannak kialakítva, hogy ergonomikusak és csendesek legyenek, és segítsenek megelőzni a fizikai sérüléseket.

www.fanuc.eu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Robot, automatika ; CNC ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 10.000 videó:
IpariCégek.hu
.