Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

12 éve, 2005. április 23-án került az első videó a YouTube-ra


2017.04.23
Forrás: IpariCégek.hu, YouTube információk, 2017.03.22.
A YouTube több mint egymilliárd felhasználóval bír – ami az internetkapcsolattal rendelkezők közel egyharmadának felel meg.

Az első videó a YouTube-on, 2005. április 23.

Me at the Zoo (0:18), Feltöltés: 2005. ápr. 23.
https://www.youtube.com/watch?v=jNQXAC9IVRw  

Statisztika
Globális elérés


¤  A YouTube több mint egymilliárd felhasználóval bír – ami az internetkapcsolattal rendelkezők közel egyharmadának felel meg. Ez azt jelenti, hogy naponta több százmillió órányi videót néznek meg a YouTube-on, és több milliárd megtekintést generálnak.

¤  A YouTube csak mobileszközön (nem számítva a táblagépeket) több 18–34 és 18–49 éves felhasználóhoz jut el az Egyesült Államokban, mint bármelyik (műsorszóró vagy kábel-) televízióhálózat. A YouTube más megtekintési élményt nyújt, mint a tévénézés, hiszen a tartalmat nemcsak megnézni, hanem megosztani, sőt alakítani is lehet.

¤  Jelenleg 88 országban folyik a YouTube lokalizálása, és összesen 76 különböző nyelven áll rendelkezésre. (Ez az internetet használó népesség 95%-át fedi le.)

¤  A YouTube-on összesen 76 különböző nyelven lehet navigálni (ez az internetet használó népesség 95%-át fedi le).

Befektetés az alkotókba

¤  A YouTube-on évente hat számjegyű bevételt elérő csatornák száma 50%-kal nőtt egy év alatt.
¤  A YouTube Stúdiók csapata abban segíti az alkotókat, hogy kiváló tartalmat hozzanak létre stratégiai programok és műhelymunka során; erre főként a következő városokban működő YouTube Stúdió produkciós létesítmények segítségével kerül sor: Los Angeles, New York, London, Tokió, Sao Paulo és Berlin.
¤  2015 márciusáig a YouTube Stúdiókban filmező alkotók több mint 10 ezer videót készítettek, amelyek több mint 1 milliárd megtekintést és több mint 70 millió órányi megtekintési időt eredményeztek.

Szerzői jog

¤  2016 júliusáig a YouTube kétmilliárd dollárt fizetett ki azoknak a jogtulajdonosoknak, akik a 2007-ben bevezetett Content ID-rendszert választották a követeléseikkel való bevételszerzéshez.
¤  Egy 2015. júliusi adat szerint több mint 8000 partner használja a Content ID rendszert – beleértve számos nagy tévétársaságot, filmstúdiót és lemezkiadót –, amelyek több mint 400 millió videóra nyújtottak be követelést. A Content ID rendszer segítségével felügyelhetik tartalmukat a YouTube-on, és bevételre tehetnek szert a szerzői joggal védett anyagot tartalmazó videókból.
¤  Content ID-rendszerünk adatbázisában több mint 50 millió aktív referenciafájl található. Ezzel az adatbázis az egyik legátfogóbb a világon. Még PrimeTime Emmy-díjat is nyert!
(Forrás: YouTube Sajtószoba)

A Youtube a Google tulajdonába került, 2006.10.09.

A YouTube két alapítója és vezetője, Chad Hurley és Steve Chen stílusosan egy videóban tudatták közösségükkel, hogy a Google felvásárolta őket, egyúttal köszönetet mondtak a felhasználóknak.

A Message From Chad and Steve (1:36), Feltöltés: 2006. okt. 9.
https://www.youtube.com/watch?v=QCVxQ_3Ejkg 

A YouTube videó megosztón nagyon sok ipari jellegű videó is található, többek között, autó, jármű, haszonjármű, robot, automatika, fémipar, gépipar, műanyagipar és szinten minden iparághoz kapcsolódóan.

https://www.youtube.com/ 


Cégfelvásárlás ; NEWS: ; IT, informatika ; Internet ; YouTube ; Business ; Ipari Blog ; Link

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.