Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Szentlőrinci Vágta 2017


2017.03.22
Forrás: Baranya Megyei Vállalkozói Központ, Szentlőrinci Gazdanapok
A Nemzeti Vágta évekkel ezelőtt a közösségek összekovácsolását tűzte ki célul és azt, hogy sportszerű körülmények között a magyar hagyományokat felelevenítve ismét megszerettesse a lovassportot és egy nagyszabású rendezvény keretein belül öregbítse Magyarország, és külön-külön az egyes induló települések hírnevét.

Ennek a rendszernek fő pilléreit alkotják a Nemzeti Vágta Elővágta sorozatának egyes állomásait adó települések, amelyek nélkül elképzelhetetlen volna a budapesti döntő mezőnyének kialakulása, továbbá a Nemzeti Vágta missziója is ezeken a rendezvényeken keresztül képes teljes egészében kiteljesedni.

Szentlőrinc immár évek óta részese ennek a sorozatnak, így a színvonalas és sportszerű versenyekkel méltán érdemelte ki a közönség érdeklődését és szimpátiáját.

Örömünkre szolgál, hogy 2017. augusztus 13-án is a Szentlőrinci Gazdanapok adhat otthont a Nemzeti Vágta híres elővágtájának, a Szentlőrinci Vágtának! Nyeregbe vidék! Nyeregbe Magyarország!

www.bmvk-gazdanapok.eu  


NEWS: ; Agrár ; Ipari hírek ; Kiállítás ; BMVK, Szentlőrinci Gazdanapok

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;