Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Áprilistól ismét repül Budapestre az Iberia


2017.03.30
Forrás: Budapest Airport, Hírek
A spanyol légitársaság jelenlétének harmadik évében emeli a tétet a magyar piacon

Az Iberia újraindítja Budapest-Madrid járatát április 1. és október 28. között, azaz két hónappal korábban, mint az elmúlt két évben, és – az adott hó függvényében – hetente 3-7 járatot fog üzemeltetni.

Járatszám     Induló állomás     Indulás     Célállomás     Érkezés
IB3279     Budapest     15:35     Madrid     18:55
IB3278     Madrid     11:45     Budapest     14:50

A Budapestről érkező utasok Madridban további 20 spanyol célállomás, pl. Tenerife, Gran Canaria, Santiago de Compostela és Bilbao, illetve a portugáliai Lisszabon és Porto, a legnagyobb dél-afrikai város, Johannesburg és hat latin-amerikai nagyváros, Buenos Aires, Mexikóváros, Lima*, Montevideo, Santiago és Sao Paulo irányába folytathatják útjukat az Iberia-val.

A Budapest Airport üdvözli az Iberia visszatérését a teljes nyári menetrendi időszakra. Egyértelmű, hogy a korábbi kapacitás harmadával megnövelt ülőhelykínálat jóval több lehetőséget nyújt majd mind a magyar, mind a spanyol utasok számára. Ráadásul Spanyolország az egyik leggyorsabban növekvő ország-párunk: tavaly több mint 600.000 utast regisztráltunk a spanyol relációban.” – mondta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója.

Budapest az egyik legnépszerűbb célállomássá vált a spanyol turisták körében. Idén szeretnénk Spanyolországot és Latin-Amerikát hasonlóan népszerűvé tenni a magyar utasok között.” – nyilatkozta Celia Munoz, az Iberia európai értékesítési vezetője.

Az Iberia 136, illetve 200 üléses Airbus A320 típusú repülőgépeket használ majd a Madrid-Budapest útvonalon, business és turista osztállyal a fedélzeten. Az eltérő utascsoportok igényeinek kiszolgálása érdekében a jegyek különböző árakon kerülnek értékesítésre. Ennek keretében az utasok a szolgáltatásokat egyenként rendelhetik meg, illetve saját belátásuk alapján dönthetnek úgy is, hogy a takarékosság jegyében ezek egy részéről lemondanak.

2017-ben az Iberia Budapest és Madrid között üzemelő járatain csaknem 29.000 ülést kínál.

*júliusban és augusztusban

www.bud.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;