Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Nagy pontosságú és zavarvédett digitális ultrahangos áramlásmérő rendszer


2017.04.07
Forrás: Siemens, Hírek
Az új SITRANS FST030 digitális ultrahangos áramlásmérő elektronika és a már jól bevált FSS200 kívülről felcsatolható, ultrahangos áramlásmérő érzékelő fejek ötvözésével megjelent a Siemens legújabb ultrahangos áramlásmérő családja a SITRANS FS230.

Az új áramlásmérő rendszer zavarvédett és nagy pontosságú mérést kínál víz-, szennyvíz-, energia-, élelmiszer-, gyógyszer és vegyipari területeken.

A SITRANS FST030 elektronika az innovatív digitális jelátalakítónak köszönhetően, a mérőfejekből érkező jelet a legelső lehetséges ponton digitalizálja, így optimalizálja a jel-zaj viszonyt. A kategóriájában egyedülálló 100 Hz-es adatfrissítésnek és a beépített PerformancePLUS algoritmusnak köszönhetően, 0,5… 1% mérési pontosság és kiváló nullpont stabilitás mellett, a legkisebb áramlásváltozást is felismeri. A csővezeték paramétereit konfiguráló menüben a legkülönbözőbb, kedvezőtlen megelőző csőszakasz feltételek adhatók meg, így automatikusan kompenzálható az áramlási profil rendellenességeiből adódó mérési hiba. A SITRANS FST030 átfogó diagnosztikai funkciókat is kínál, melyekkel figyelhető a buborék tartalom, a jelminőség, a hangsebesség, a hőmérséklet és a folyadék típusa. Ezek a funkciók visszajelzést adnak a mérési folyamatról, és jelentősen megkönnyítik a megelőző karbantartást.

Úgy tervezték, hogy a SITRANS FST030 az üzembe helyezéstől kezdve felhasználóbarát élményt nyújtson, ezt segítik az egyszerűsített szerelőkészletek és az egyes alkalmazásoknak megfelelő üzembehelyezési varázslók. A multi paraméteres mérésnek megfelelően, a kezelőfelületen (HMI) hat különböző nézet állítható be, melyeken többek között a tömegáram, az üzemi és a normál térfogatáram valamint a sűrűség is megjeleníthető. A támogató eszközök segítségével a tanúsítványok, az eseménynapló illetve a mérési és diagnosztikai adatok könnyedén elérhetőek. Az elektronikában megtalálható digitális platform a kezelőfelülettel, a menüszerkezettel, a különböző tápegység és kommunikációs modulokkal már bizonyított a SITRANS FC030 digitális tömegáram mérőnél.

A SITRANS FST030 elektronika úgy lett kifejlesztve, hogy illeszkedjen a meglévő FSS200 felcsatolható, ultrahangos áramlásmérő érzékelő fejekhez, melyek a technológia megszakítása nélkül, akár DN10000 névleges átmérőjű csővezetékekre is felszerelhetők. Mivel a mérőfejek nem rendelkeznek mozgó alkatrésszel, és nem érintkeznek a közeggel, a SITRANS FS230 gyakorlatilag karbantartásmentes, így üzemeltetési költsége alacsony.

www.siemens.com  


NEWS: ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Radar, szenzor, ultrahang ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mg-i, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 12.000 videó:
IpariCégek.hu
.