Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Volkswagen márka a CES 2017 kiállításon: Személyes digitális élménnyé válik a CES 2017 a Volkswagen interaktív alkalmazásával


2017.01.03
Forrás: Porsche Hungaria, Volkswagen Sajtóközlemény
• A kiállításra készített alkalmazás már elérhető az App Store (iOS) és a Google Play (Android) szoftverközpontokban
• Las Vegasban megélhető az egyéni hálózatba kapcsolás a Volkswagen User-ID felhasználói azonosító jóvoltából

Wolfsburg / Las Vegas (USA)/Budapest, 2017. január 3. – Különleges alkalmazást kínál a Volkswagen a Las Vegas városában 2017. január 5–8. között megrendezett CES 2017 (Consumer Electronics Show, fogyasztói elektronikai kiállítás) szakvásárra, a szoftverközpontokból elérhető alkalmazással a látogatók interaktív módon megélhetik a jövőt. Az alkalmazás már most letölthető az App Store (iOS) és a Google Play (Android) szoftverközpontokból. A kiállítási alkalmazással a látogatók elmerülhetnek a jövőben a Volkswagen standján, és megélhetik, hogy a jövőben miként kapcsolódik majd intelligens hálózatba az ember, az autó és a környezet a Volkswagen Ecosystem rendszerében a Volkswagen User-ID felhasználói azonosító jóvoltából.

A CES 2017 (Consumer Electronics Show, fogyasztói elektronikai kiállítás) szakvásáron a Volkswagen a felhasználót és a felhasználói igényeket állítja a középpontba. A felhasználó a jövőben minden mobilitási és infotainment szolgáltatást a Volkswagen User-ID felhasználói azonosító segítségével a Volkswagen Ecosystem digitális platformon keresztül kezel és használ majd. Így az egyéni beállításait kényelmesen elvégezheti, harmadik felek tetszőleges szolgáltatásait kapcsolhatja be a rendszerbe, és ezeket mindenhol elérheti. Mindegy, hogy a Volkswagen melyik modelljébe ül be (magántulajdonú vagy bérautóba), kedvenc zenéi, a képernyőbeállítások vagy éppen a megfelelő üléspozíció mindig rendelkezésére állnak. A Volkswagen ezzel teljesen új felhasználói élményt teremt.

Las Vegasban a kiállítás látogatói megélhetik a Volkswagen Ecosystem rendszert. A szermélyes digitális élmény kulcsa ennek kapcsán a Volkswagen által kifejezetten a kiállításra készített alkalmazás (VW CES 2017). Ezzel a látogató létrehozhatja saját profilját – egy, a kiállításra szóló Volkswagen User-ID azonosítót –, amely új, innovatív funkciókat nyit meg a felhasználó előtt. Az egyes állomásokon a vásár látogatói egyszerűen, gyorsan személyre szabhatják a beállításaikat a User-ID fiókjukban. Különböző funkciókat, például a hangulatvilágítás kedvelt színének beállítását, közvetlenül az alkalmazásban is vezérelhetnek. Az összes konfigurációs opciót online tárolja a rendszer. A Connected Car hálózatba kapcsolt autóban a kiállítás vendégei élőben is letesztelhetik a saját digitális világukat.

A személyes hálózatba kapcsolás mellett a Volkswagen betekintést nyújt Las Vegasban a jövőbeli kezelőelemek rejtelmeibe, így például az érintés- és gesztusvezérlésbe is. Ezenkívül a gyártó első ízben mutatja be az amerikai közönségnek a jövőbe mutató I.D. tanulmányt.

Itt találhatók az alkalmazás letöltési linkjei, amellyel már ma betekintést nyerhetünk a Volkswagen Ecosystem által nyújtott lehetőségekbe:
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.vwn.ces2017ecos   
https://itunes.apple.com/us/app/vw-ces-2017/id1186374507  

www.volkswagen.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; IT, informatika ; Internet ; Fém, gépipar ; Ipari hírek ; Business ; Kiállítás ; VW

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;