Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens 'WINDEA La Cour' elnevezésű szervizelő hajója kapta az Offshore Support Journal díját 2017-ben


2017.02.17
Forrás: Siemens, Hírek
A nyertes pedig a WINDEA La Cour. Szerda éjjel, az Offshore Support Journal (OSJ) szaklap Londonban tartott éves konferenciáján a Siemens kék színű szervizelő hajójának (SOV) ítélték oda az idei díjat, elismerve annak egyedülálló tervezési koncepcióját.

A zsűri véleménye szerint ez a speciális célokra kifejlesztett hajó, mely szervizelő tevékenységét 2016 szeptemberében kezdte el Hollandiában a 600 MW-os Gemini tengeri szélerőművel kapcsolatban "jelentős mértékben hozzájárult a megújuló energiaforrások tengeri létesítményeivel kapcsolatos piac fejlődéséhez 2016 során." A Bernhard Schulte cég által üzemeltetett hajót 2016-ban szállították le a vízi járművet bérlő Siemens Wind Power számára.

"Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy részesei lehetünk ennek az OSJ díjnak" - mondta René Cornelis Wigmans, a Siemens Wind Power tengeri és repüléstechnikai megoldások részlegének vezetője. "A díjjal elismerik, hogy a speciális szervizelő hajók alkalmazása jelentős előrelépést jelent a tengeri szélerőművek helyszíni karbantartásához szükséges szervizelési logisztika költséghatékony biztosításához az adott projekt teljes életciklusa során, a lehető legnagyobb rendelkezésre állás elérése érdekében."

A 88 méter hosszú hajó a tengeri szélturbinák üzemeltetését és karbantartását támogató platformként funkcionál, ideértve a műszaki személyzet elhelyezését és szállítását. Egy speciálisan kialakított átjárónak köszönhetően kivételesen biztonságos és megbízható hozzáférést tesz lehetővé a tengeri szélturbinákhoz. Egy fedélzeti raktárból biztosítják a szükséges tartalék alkatrészeket. A hajó konstrukciójának jellemző vonása az úgynevezett X-BOW (hajóorr) és az X-STERN (hajófar) kialakítású hajótest. A kisebb mértékű kilengés, vibráció és zajszint eredményeként mindkét jellemző a fedélzeten tartózkodó műszaki szakemberek nagyobb kényelmét szolgálja. A WINDEA La Cour 60 fő elhelyezését teszi lehetővé egyszemélyes kabinokban, melyek közül 40 a szélturbinák szervizelését végző szakemberek számára van fenntartva.

www.siemens.com   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Energia, közmű, akkumulátor ; Logisztika ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;