Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Megújult a Heinemann Duty Free Beauty & Skin Care részlege


2017.04.13
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Kibővített kínálattal és számos újdonsággal várja az utasokat a Heinemann Duty Free a Budapest Airport SkyCourt részében. A naponta 13 ezer utast fogadó üzlet szépségápolási- és dekorkozmetikai részlege a korábbinál is szélesebb termékpalettát kínál a reptér vendégeinek.

A budapesti repülőtéren a tavalyi évben több, mint 11 millió utas fordult meg, ez a forgalom naponta 13.000 embert jelent, akik közül minden negyedik vásárol is. Az utasok igényeit figyelembe véve már több, mint 100 márka áll a vásárolni vágyók rendelkezésére a Heinemann Duty Free-ben, amelynek Parfüm - Kozmetika részlege bővített kínálattal várja mindazokat, akik kellemesen és egyúttal hasznosan szeretnék eltölteni a felszállást megelőző órákat.

A reptéri várakozási idő az exkluzív termékek iránt rajongók számára is izgalmakat rejt. A Heinemann Duty Free részlegében ugyanis Travel Retail Exclusive Set termékek, azaz TREX-ek is kaphatók, amelyek egyedül a Heinemann Duty Free-ben, tehát csak a reptérre kilátogató utazóközönség számára érhetők el. Akik amiatt aggódnának, hogy a sok csomag mellett már nem tudják magukkal vinni a kiválasztott termékeket, a TREX termékportfóliójából bátran válogathatnak. Különleges kiszerelésüknek köszönhetően az oda- és vissza úton is a kézipoggyászban tarthatók, ugyanis méretük igazodik a fedélzeti folyadékszabályozáshoz. Kizárólag itt érhetők el hazánkban a Rituals bőrápolási és lakáskiegészítő termékei, valamint a Viktor&Rolf illat is. Ráadásul a Heinemann Duty Free kibővített kínálatában már szerepelnek a Toni&Guy hajápolási termékei, sok más mellett pedig a különleges M2Beauté szempillanövesztő szérum is.

A Heinemann Duty Free hazai leányvállalata üzemelteti Magyarország első és eddig egyetlen hivatalos Victoria’s Secret márkaüzletét. Ez tehát az egyetlen helyszín az országban, ahol elérhető többek között az ikonikus, díjakkal is elismert Bombshell illat, amelyből kétpercenként adnak el egyet világszerte.

Érdemes időben elindulni a reptérre, hiszen az elmúlt évek során nem csak a Budapest Airport éttermeinek, kávézóinak, valamint üzleteinek száma bővül folyamatosan. Az utazóközönség jelenleg 63 helyen szerezheti be mindazt, ami esetleg kimaradt a poggyászból, emellett pedig a különleges, Magyarországon csak a repülőtéren elérhető márkákból válogatva már a desztinációra érkezés előtt elkezdheti a nyaralást.

www.bud.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;