Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Robot Controller R-30iB Plus - A FANUC bemutatja új robotvezérlőjét az Open House rendezvényen


2017.04.18
Forrás: FANUC, Hírek
Echternach – A FANUC bemutatja az új robotvezérlőt, az R-30iB Plus-t a 2017. április 10. és 13. között megrendezendő éves FANUC Open House rendezvényen, Japánban.

A FANUC minden évben meghívja ügyfeleit a világ minden tájáról az Open House rendezvényre, Japánba, ahol új termékeket, fejlesztéseket és prototípusokat mutatnak be. Ez alkalommal a vásárlók exkluzív bemutatókon vehetnek részt, elsőként tájékozódhatnak szakértő mérnököktől a különféle jellemzőkről és funkciókról. Idén az új R-30iB Plus-t is bemutatjuk. A vezérlő a továbbfejlesztett képernyő-felbontású és feldolgozó-képességű új iPendant-tal van felszerelve. A rugalmasabb megjelenésű felhasználói felületet jelentősen átterveztük. Az új felhasználói felületen, az iHMI-n, útmutatások segítik a beállítást és a programozást, továbbá oktatóanyagok találhatók a kezdőoldalon, amely a FANUC CNC-knél jellemző kialakításával megkönnyíti a robotok használatát. A programozási útmutató segítségével a robotot először használók is létrehozhatnak programot egyszerű kezelési feladathoz, amely csupán 30 perc alatt végrehajtható. A könnyebb kezelés lehetővé teszi, hogy a rendszer beállítása és karbantartása javítsa a hatékonyságot.

A FANUC robotok korábbi használói egyúttal visszatérhetnek a felhasználói felület korábbi, általuk jól ismert verziójához.

A hardver és a szoftver feldolgozási teljesítménye javult, a jelfeldolgozási ciklus pedig rövidült az R-30iB Plus esetében. A korábbi vezérlőkhöz képest a jelkimeneti idő javult, így a lehetséges alkalmazások olyan rendszerekre is kiterjeszthetők, amelyekhez magas szintű pozicionálási precizitás szükséges, mint például a lézeralkalmazások.

Az R-30iB Plus képalkotó funkciója új kamerafelülettel van felszerelve, amely négyszer gyorsabban továbbítja a képeket a kameráról, egyszerűsített kábelkonfigurációval. A felhasználói felület fejlesztései révén a képalkotó rendszer sokkal hatékonyabban kezelhető.

Az R-30iB Plus általánosságban véve hozzájárul a robotok és az automatizálás könnyebb használatához a gyártóiparban.

A FANUC-ról  

A FANUC Corporation világszinten élenjáró gyártó a CNC vezérlőrendszerek, robotok és szerszámgépek gyártási automatizálásának területén (ROBODRILL, ROBOCUT és ROBOSHOT). A FANUC 1956 óta tölt be úttörő szerepet a számítógépes numerikus vezérlőberendezések fejlesztésében az automatizálási ágazatban. A FANUC világszerte 252 irodájában több mint 6500 főt foglalkoztat. Széles körű értékesítési hálózattal büszkélkedhet, műszaki támogatást, továbbá logisztikai szolgáltatást és vevőszolgálatot nyújt.

www.fanuc.eu  


NEWS: ; Robot, automatika ; CNC ; IT, informatika ; Lézer ; Ipari hírek ; Business ; FANUC

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
YouTube videó csatornánk hírei , Fogathajtás, lovas videó híreink
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;
¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- Kiemelt eladó ipari ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek .Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ;Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ;Cégből kiszállás ;Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Több mint 11.000 videó:
IpariCégek.hu
.