Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Hű maradt a Scaniához a SPAR Magyarország Kft.


2016.12.14
Forrás: Scania, Hírek
A több éves együttműködés megpecsételéseként december elején 15 szerelvényt vett át a SPAR a Scania Hungária Kft.-től.

Az együttműködés keretében a 2016-os év folyamán átvett szerelvényekkel már 120 fölé nőtt a Scania járművek száma a SPAR-csoportnál.

A most átadott 15 szerelvény jól bevált, Schwarzmüller hűtős felépítménnyel ellátott Scania G 410 fülke-alvázas tehergépkocsikból és Schwarzmüller hűtős pótkocsikból áll, amelyekkel az áruházak élelmiszer-feltöltését végzi a vállalat. A SPAR a Scania szervizszolgáltatását is igénybe veszi a járművekhez.

A gyári fejlesztésnek köszönhetően a biztonság növelése érdekében ezek a járművek már sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel, valamint a ráfutásos balesetek megelőzésére adaptív sebességtartó automatikával is felszereltek.

A szerelvények ünnepélyes átadásán Erwin Schmuck és Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. ügyvezető igazgatói, valamint Sáránszky Róbert, a Scania Hungária Kft. ügyvezető igazgatója is személyesen részt vett.

www.scania.hu  


NEWS ; Ipari hírek ; Autó, jármű, közlekedés, utazás ; Munkagép, haszongép ; - Scania ; Élelmiszer ; FMCG, kereskedelem


IpariCégek.hu: VÉTEL - ELADÁS ;
Ipari cégek ; Ipari hírek ; Oldaltérkép ; Kapcsolat ;
Cégből kiszállás ;
Az Ön működő ipari cégének miben segíthetünk?
Működő, vagyonnal rendelkező cégek eladását, vételét, több évtizedes gyakorlati tapasztalattal megvalósíthatjuk: Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégfejlesztés ;
¤ Cégből kiszállás ; Működő cég eladása ; Eladó fémipari cégek ;
¤ Híreink ; YouTube videó csatornánk hírei ;