Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Az online konfigurátor bevezetésével egyedülálló megoldást kínál ügyfelei számára a Scania Hungária Kft.


2017.05.02
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania bemutatja tehergépkocsijaira alkalmazható komplex szolgáltatását, a Scania Konfigurátort. Járműveinek és szolgáltatásainak új generációja nem csak egy személygépkocsi kényelmét kínálja, hanem az ügyfelek maguk állíthatják össze saját járművüket, hasonlóan, mint a személygépkocsik vásárlásánál.

A fuvarozókban minden úton számtalan kérdés merül fel. Most megadhatják ezekre saját, igen pontos válaszaikat, és így összeállíthatják kívánalmaiknak megfelelő Scaniájukat – a különböző beállításokon keresztül létrehozhatják egyedi járművüket, melyet nemcsak a szükséges célhoz alakítanak ki, hanem sajátos egyéniséget is kap.

Az ügyfelek számára az online konfigurátor használata azt jelenti, hogy már az értékesítővel való személyes megbeszélés előtt a www.scania.hu weboldalon megalkothatják saját szempontjaik alapján azt a járművet, mely legjobban megfelel vállalkozásuk szükségleteinek. A beállítások során lépésről lépésre, néhány perc alatt a lehető legpontosabb képet kapják meg elképzeléseikről és azok lehetőségeiről, megkönnyítve ezzel végső döntést.

A Scania Konfigurátor két fajta belépést tesz lehetővé. Az alap a „Gyors konfigurálás”, ahol elegendő négy kérdésre válaszolni. Ennél részletesebb megközelítést kínál a „Varázsló” menüpont, ahol az ügyfél az ideális konfiguráció kialakítására több időt szentel, tíz kérdés megválaszolásával.

Mindkét esetben a konfigurálás a jármű fajtájának (tehergépkocsi vagy vontató) kiválasztásával kezdődik, majd az alkalmazási terület megadásával (üzemanyag-, jármű-, általános rakomány-, élőállat-, szabályozott hőmérsékletű áru-, rönk szállítása… stb.) folytatódik, ezután a rendszer az alkalmazni kívánt kerék képletet kéri (4x2, 6x2, 6x2/2, 6x2/4, 6x2*4), és az alap konfigurálás a fülke kiválasztásával (R vagy S, normál vagy magas tetőmagassággal) zárul.

A bővített specifikálás során az ügyfelek további tényezőket is meghatározhatnak, mint a szerelvény maximális össztömege, a leggyakrabban használt úttest felületének minősége (kiváló aszfalt, rossz minőségű aszfalt, erdei út), az éves futásteljesítmény, a terület domborzata (sík, dombos, hegyes), a forgalom jellege (folyamatos, könnyű, sűrű) vagy az átlagsebesség. Az okos kérdések segítségével létrehozzák az adott alkalmazásra
testreszabott beállításokat. Ezután lehetőség van online árajánlat kérésére az elkészített
specifikációra.

A konfigurált összeállítások külső és beltéri nézeteket is tartalmaznak. Az összeállításokat el
lehet menteni, bármikor vissza lehet hozzájuk térni, ismételten változtatni vagy akár
kinyomtatni. Fontos azonban, hogy a beállítások a Scania választékának csak egy részét
ábrázolják. A teljes és részletes leírás létrehozásához a kiválasztott specifikáció
jóváhagyásához a Scania helyi értékesítőhöz kell fordulni. Az értékesítők névsora elérhető a
www.scania.hu weboldalon.

A konfigurátort úgy alakították ki, mint egy digitális bemutatótermet a Scania termék
sorozatainak bemutatására, több mint 100.000 képet és több mint 140 színt tartalmaz.
Ajánlási információkat nyújt a termékváltozatokról, melyeket folyamatosan fejlesztenek. A
gyártmányok egyes paraméterei – mint az alvázak hossza – nincsenek teljes mértékben
ábrázolva, így az értékesítő az ügyfélnek további lehetőségeket ajánlhat.

A Scaniáról
A Scania világszinten is élenjáróként szállítási megoldásokat nyújt. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt vezető szerepet játszunk a fenntartható szállítási rendszerekre való átállásban. A 2016-os évben 73.100 tehergépkocsit, 8300 autóbuszt, valamint 7800 ipari és hajómotort adtunk át ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk megközelítette a 104 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokhoz köthető. Az 1891-ben alapított Scania ma már több mint 100 országban tevékenykedik, és körülbelül 46.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés központja Svédországban található, amelynek Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A gyártás Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg helyi gyártóközpontok működnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában. A Scania a Volkswagen Truck & Bus GmbH része.
Bővebb tájékoztatás a www.scania.hu weboldalon található.


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ipari hírek ; Business ; Scania

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;