Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Újabb ezer parkolóhely épül a repülőtéren


2017.05.12
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Újabb ezer parkolóhely kialakítását kezdte meg a Budapest Airport; a szabadtéri repülőgép múzeum, az Aeropark régi helyén is parkolhatnak nyártól az autósok. A Budapest Airport az új parkoló átadása után ezzel nem kevesebb, mint 4.700, különböző kategóriájú új helyet kínál az autósoknak.

Ismét munkagépek és exkavátorok dolgoznak a repülőtéri biztonsági kerítés közvetlen közelében.

Az Aeropark régi helyszínén lévő óriási gödröt töltik fel földdel, hogy a 2 Terminálhoz közeli helyen újabb ezer, Holiday Parking kategóriájú parkolóhelyet alakítsanak ki. Az aszfaltborítású parkolóban a megszokott magas színvonalú biztonság várja az autósokat, hiszen az egy-két hét hosszúságú nyaralás alatt is a zárt láncú kamerarendszer vigyázza a járműveket, ellenőrzi a ki- és behajtást a sorompóknál.

A mintegy 3 millió eurós, azaz közel 1 milliárd forintos beruházás része a Budapest Airport BUD 2020 névre keresztelt, ötéves repülőtér-fejlesztési programjának, aminek keretében összesen 160 millió eurót, azaz mintegy 50 milliárd forintot költenek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér korszerűsítésére. Az új parkolót, amelyet a nyári utazási csúcsszezonban már birtokba vehetnek az autósok, újabb 150 méternyi fedett gyalogjáró köti össze a terminálhoz vezető, már átadott gyalogjárókkal. Ezek rendeltetése, hogy szükség esetén megóvják az autósokat és utasaikat az esőtől, és nyáron némi árnyékot adjanak.

A Budapest Airport által kínált parkolók egyre népszerűbbek az utasok körében, különösen az online foglalással együtt járó nagyarányú kedvezmények, akciók vonzzák az autósokat.” – jelentette ki Manel Moreno, a Budapest Airport közúti előtér kereskedelmi szolgáltatások vezetője. Hozzátette: „Az egyre dinamikusabban növekvő forgalom egyre nagyobb keresletet generál a parkolás területén is, így immár második éve nem kevesebb, mint ezer hellyel bővítjük a parkolóinkat, amelyek kínálata igazodik az utasok igényeihez és pénztárcájuk lehetőségeihez is.

A Budapest Airport jelenleg négyféle parkolási terméket (Business, Holiday, Holiday Plus és Holiday Lite) kínál, amennyiben nem csak rövid, egy-két órás megállásról van szó a repülőtéren.
Ezeket a repülőtér online foglalási rendszerén keresztül is el lehet érni:
http://www.bud.hu/utazas/kozlekedes_es_parkolas/parkolas   

www.bud.hu  


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;