Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Újabb átsétálós duty free üzletet adott át a Budapest Airport


2017.05.17
Forrás: Budapest Airport, Hírek
Újabb, ún. walk-through, azaz átsétálós rendszerű duty free üzletet adott át a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a Budapest Airport és a Gebr. Heinemann, Európa egyik legnagyobb duty free kereskedője. Az új üzlet alapterülete 100 négyzetméterrel lett nagyobb a korábbinál a repülőtér nem-schengeni indulási oldalán, a 2B Terminálon.

Vadonatúj design, kibővített áruválaszték és még több hazai prémium termék – röviden ezek a főbb jellemzői a 2B Terminálon ma átadott új duty free üzletnek. Az üzlet kialakítása is tükrözi a legújabb repülőtéri trendet: közvetlenül a nem-schengeni útlevél ellenőrzés mögött alakították ki, a már ismert átsétálós rendszerben, hogy az utasok még kényelmesebben vásárolhassanak a megnövelt áruválasztékból akár közvetlenül a beszállás előtt. Új termék-kategóriák is megjelentek a kínálatban, például a gyermekjátékok és a speciális humidorban tárolt szivarkák és szivarok, valamint a hazai prémium termékek. Az üzletet rábaközi folklór mintákkal dekorálták.

Büszkén nyitjuk meg az új üzletet bevált kereskedelmi partnerünkkel, a Heinemann Duty Freevel közösen. Így még színvonalasabb kínálattal tudjuk kiszolgálni a 2B Terminálon keresztül Nagy-Britanniába, Kanadába, Oroszországba, a Perzsa-öböl térségébe vagy éppen Kínába induló utasainkat,” mondta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Mint közölte, az új üzlet kereskedelmi kínálatát azoknak az alapos vizsgálatoknak az eredményei alapján alakították ki, amelyek során részletesen felmérték a nem-schengeni országokba utazók igényeit.

Az új üzletünkbe belépő vásárlóinkat a luxusvásárlás, a szórakoztatás és a széles körű szolgáltatások izgalmas világa fogadja majd” – tette hozzá Jankovich Ildikó, a budapesti Heinemann Duty Free ügyvezető igazgatója. „A Heinemann kínálata megfelel a legigényesebb utasok ízlésének is, legyen szó kozmetikumokról, borokról vagy más szeszesitalokról, játékokról, magyar vagy nemzetközi márkákról. A repülőtérrel együtt egy közös célért dolgozunk: a légi utazást valódi örömteli eseménnyé tegyük mindenki számára.

www.bud.hu 


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; FMCG, kereskedelem ; Ingatlan, építőipar ; Ipari hírek ; BUD

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;