Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

Trailer Control – egy új szolgáltatás a Scania Flottamenedzsment rendszerben


2017.05.23
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania Flottamenedzsment rendszer továbbfejlesztésként kibővült a pótkocsi felügyeletét biztosító Scania Trailer Control modullal.

Ezáltal a tehergépkocsi-üzemeltetők számára lehetővé válik, hogy teljes körűen egyesíthessék a pozícióra és a raktér hőmérsékletére vonatkozó kulcsfontosságú adatokat a nyomon követés lehetőségeivel a Scania Flottamenedzsment rendszer segítségével. A következő hónapokban a Scania további olyan alapvető fontosságú pótkocsiadatokkal egészíti ki a rendszert, mint a tengelyterhelés, az abroncsnyomás és a fékhibák.

A Scania Trailer Control rendszert a Kasasi szoftverbeszállítóval közösen fejlesztik. Jelenleg körülbelül 35 gyártó beágyazott telematikai rendszeréből lehet adatokat kigyűjteni és megjeleníteni a Scania Flottamenedzsmentben. Ennek az eszköznek a segítségével a fuvarozóvállalatok olyan szolgáltatásokkal felügyelhetik a járműveiket, mint a jármű és a gépkocsivezető teljesítménymutatói, a helymeghatározás és az útvonaltervezés.

A Scania úgy gondolja, hogy a Scania Trailer Control rendszer a szabályozott hőmérsékletű áruk fuvarozásának ágazatában nyújtja majd a legnagyobb értéket az ügyfeleknek. „Ezeknek a vállalatoknak létfontosságú a hőmérséklet pontos szabályozása a teljes szállítási folyamat során” – mondta Mattias Lundholm, a Scania hálózatba kapcsolhatósági szolgáltatásaiért és megoldásaiért felelős alelnöke. „Mostantól már azt is biztosíthatjuk számukra, hogy azonnal hozzájuthassanak ehhez az alapvető fontosságú információhoz ugyanabban a rendszerben, mint amelyet már egyébként is használnak a hatékony és nyereséges fuvarozáshoz szükséges sok más kulcsfontosságú adat kinyeréséhez.

A Scania a pótkocsiadatok mellett a tehergépkocsi-felépítmények adatait is elkezdi majd integrálni a Scania Flottamenedzsment rendszerbe. „Az a célunk, hogy a rendszer teljes körűen minden információt tartalmazzon majd, amelyre a fuvarozóknak szükségük van a mindennapos működésükhöz.

A Scaniáról
A Scania a világ vezető nehéztehergépkocsi-, autóbusz-, hajómotor- és iparimotor-gyártói közé tartozik. A vállalat tevékenységében a termékek mellett egyre nagyobb részarányt képviselnek a pénzügyi és egyéb szolgáltatások, amelyek költséghatékony szállítmányozási megoldásokat és maximális üzemidőt biztosítanak a Scania ügyfeleinek. A Scania több mint 44 ezer alkalmazottal mintegy száz országban van jelen. A kutatás és fejlesztés jellemzően Svédországban összpontosul, míg a termelés Európában és Dél-Amerikában folyik, az alkatrészek és komplett járművek gyártásának világméretű megosztásának lehetősége mellett. A 2015-ös évben a vállalat értékesítési árbevétele meghaladta a 94,8 milliárd svéd koronát, míg üzemi eredménye 9,6 milliárd svéd koronát tett ki.

www.scania.hu   


NEWS: ; Autó, jármű, közlekedés ; Munkagép, haszongép ; Ipari hírek ; Business ; Scania

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;