Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Scania motorok új mércét állítanak fel az üzemanyag-hatékonyság terén az új generációs, Euro 6-os V8-asokkal


2017.06.08
Forrás: Scania, Sajtóközlemény
A Scania bevezeti az új generációs, Euro 6-os, V8-as motorokat, amelyek új mércét állítanak fel az üzemanyag-fogyasztás terén. Az 520, 580 és 650 lóerős kivitelben rendelkezésre álló motorok 7–10 százalékkal csökkenthetik az üzemanyag-fogyasztást azoknak az ügyfeleknek, akiknek járművei nagyobb szerelvényössztömeggel, nagyobb átlagsebességekkel vagy ezek együttesével üzemelnek.

Az új 520-as, 580-as és 650-es motorok a 730 lóerős változathoz csatlakoznak, a lehető legnagyobb erőt, masszívságot és termelékenységet biztosítva az ügyfeleknek a maximális fuvarozási teljesítmény eléréséhez. Az új V8-asok mindegyikét fejlett műszaki megoldások jellemzik, amelyek hozzájárulnak a tömeg csökkentéséhez, a rendelkezésre állás növeléséhez és az üzemanyag-fogyasztás lenyűgöző, 7–10 százalékos mérsékléséhez.

A nagyobb össztömegű szerelvények kulcsfontosságú szerepet játszanak az intelligensebb szállításra való átállásban” – mondta Alexander Vlaskamp, a Scania Trucks értékesítésért és marketingért felelős alelnöke. „Ezek állnak azon trend mögött is, hogy egyre nő az igény a nagyobb teljesítményű tehergépkocsi-motorok iránt.

Az új kínálat kiindulópontjában a Scania fenntartható szállítás iránti elkötelezettsége áll, ám a márka V8-as motorjai mindig is hozzájárultak a nagyon hatékony szállítási megoldásokhoz. A vállalat a lehető legkisebb CO2/tonna arány elérésére összpontosított azáltal, hogy kevesebb tehergépkocsi szükséges azonos mennyiségű fuvarfeladat elvégzéséhez.

Amióta a Scania bemutatta első V8-as motorját közel ötven évvel ezelőtt, ez a motorcsalád az igényes, prémiumszintű ügyfelek kedvence. Habár időközben más nagyteljesítményű motorok is megjelentek a piacon, egyik sem volt elég masszív és vonzó ahhoz, hogy versenyre keljen azzal az ikonikus ranggal, amelyet a Scania dübörgő V8-as motorjai kivívtak szerte a tehergépkocsik világában a tapasztalt járművezetők körében.

Ez az új motorgeneráció egyértelműen bizonyítja, hogy a Scania, más legendákkal ellentétben, nem üldögél a babérjain. A vállalat továbbra is folyamatosan fejleszti a megoldásait, hogy élen maradjon a termelékenység, a vezetési élmény és a vonzerő terén.

A Scaniáról
A Scania világszinten is élenjáróként szállítási megoldásokat nyújt. Partnereinkkel és ügyfeleinkkel együtt vezető szerepet játszunk a fenntartható szállítási rendszerekre való átállásban. A 2016-os évben 73 100 tehergépkocsit, 8300 autóbuszt, valamint 7800 ipari és hajómotort adtunk át ügyfeleinknek. Nettó értékesítési árbevételünk megközelítette a 104 milliárd svéd koronát, amelynek mintegy 20 százaléka a szolgáltatásokhoz köthető. Az 1891-ben alapított Scania ma már több mint 100 országban tevékenykedik, és körülbelül 46.000 főt foglalkoztat. A kutatás és fejlesztés központja Svédországban található, amelynek Brazíliában és Indiában is működnek ágazatai. A gyártás Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában folyik, míg helyi gyártóközpontok működnek Afrikában, Ázsiában és Eurázsiában.
A Scania a Volkswagen Truck & Bus GmbH része.

Bővebb tájékoztatás a www.scania.hu weboldalon található.


NEWS: ; Munkagép, haszongép ; Fém, gépipar ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Scania

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;