Az oldal használatával hozzájárul a cookie-k (sütik) elemzéséhez és tartalmakhoz történő felhasználásához.   További információk  

A Siemens kapott megbízást két Argentínában levő erőmű hosszú távú szervizelésére


2017.06.09
Forrás: Siemens, Hírek
Építve energetikai üzletágának Argentínában elért folyamatos sikereire, a Siemens több megállapodást kötött a Pampa Energia S.A. céggel, melyek értelmében az ország két erőművénél a Siemens látja el a hosszú távú javítási és karbantartási feladatokat.

Az egyik, 10 évre szóló megállapodás a Genelba 21 egyszerű ciklusú erőműben üzemelő SGT5-2000E gázturbinára vonatkozik. A másik megállapodás egy nyolc évre kötött szervizelési és karbantartási szerződés, melynek tárgya a Genelba kombinált ciklusú erőműben (CCPP) működő két SGT5-4000F gázturbina és SST-5000 gőzturbina. Mindkét erőművet Marcos Paz-ban létesítették, ami Argentínában, Buenos Aires tartományban található. Az erőművek együtt 825 megawatt (MW) villamos teljesítményt tudna nyújtani a régió számára, ami körülbelül 83.000 otthon energiaellátására elegendő.

"Mivel Argentína az ország energetikai infrastruktúrájának megerősítésére törekszik, létfontosságú szerepe van az erőművek folyamatos megbízhatóságának" - jelentette ki Tim Frace, a Siemens Power Generation Services divíziójának a latin-amerikai térségért felelős alelnöke. "Elkötelezett módon innovatív szervizelési és karbantartási termékeinket, valamint digitális szolgáltatási megoldásainkat kínáljuk a Pampa Energia számára, ideértve a mérnöki szakértelmet és a helyi támogatást, és örömmel várjuk a velük való szoros együttműködést."

A megállapodások felölelik a szükséges tartalék alkatrészeket és javításokat, a logisztikai támogatást, a helyszíni szolgáltatásokat, valamint a Siemens teljesítménydiagnosztikai (Power Diagnostics®) szolgáltatásait, amelyek a vállalat adatvezérelt megoldásainak energia portfóliójára kidolgozott digitális szolgáltatások részét képezik. A Genelba 21 erőműnél a Siemens a gázturbinák lapátjait a cég Si3D lapátjait felhasználva fogja korszerűsíteni. Az Si3D lapátokat úgy tervezték, hogy nőjön a kimenő teljesítmény és javuljon a hőhatásfok a háromdimenziós aerodinamikai konstrukció, a továbbfejlesztett tömítés, a hűtéssel kapcsolatos hasznos módosítások és a felhasznált speciális anyagok eredményeként. A Genelba CCPP erőmű esetében a Siemens a turbinák bemeneti álló terelőlapát (IGV) rendszerét fogja korszerűsíteni. Az IGV korszerűsítése a teljesítmény optimalizálását és a gázturbinák által szolgáltatott energia növelését jelenti, mivel az IGV pozicionáló rendszerének megfelelő beállításával lehetővé válik a szélesebb hatástartományban való működés.

2016 szeptemberében a Siemens szándéknyilatkozatot írt alá Argentína kormányával azzal a céllal, hogy több területen a korábbinál intenzívebb együttműködés jöjjön létre az országgal. A kiemelt területek egyike az energetikai szektor.

www.siemens.hu  


NEWS: ; Robot, automatika ; IT, informatika ; Energia, közmű, akkumulátor ; Ipari hírek ; Business ; Siemens

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
VIDEÓINK:
- YouTube videó csatornánk hírei ,
Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;

¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Közvetítési honlapjainkról:
I.: EladóCégek.hu:
- EladóIpariCégek.hu : Kiemelt eladó ipari cégek ;
- Hogyan tudja jól eladni ipari cégét? ; - CégeladásBlog.hu ;
II.: Ipariingatlanok.hu:
- EladóIpariIngatlanok.hu : Kiemelt ingatlanok ;
- Telekingatlanok.hu/b> : Telek ingatlanok ;
- Részletes kereső : Ipari, Üzleti, Mezőgazdasági, Telek ingatlanok ;

IpariCégek.hu: Ipari cégek ; Ipari hírek . Cégkeresés ; Eladási, vételi tanácsadás ; Befektető ajánlás, keresés, közvetítés ; Cégből kiszállás ; Cégfejlesztés ;
Értéket fejlesztünk és értéket közvetítünk
Az Ön ipari cégének miben segíthetünk?


Oldaltérkép ; Kapcsolat ; Videók: Ipari.hu - www.ipari.hu ;